📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu

0:26 mój idol pieprznąć młotem w gumową oponę to takie zajebiste, że musieli po prostu to dać na film promo
A tak poza tym to całkiem, całkiem.

A tak poza tym to całkiem, całkiem.
@ Massivee
Właśnie zademonstrowałeś swoją prostotę tępy kapciu
jak można oceniać gościa inteligencję po takim filmie ? to mma panowie, nie boks. Alistair to akurat sympatyczny koleszka, obejrzyj sobie wywiady.
sprawdźcie walkę Randy Couture vs James Tooney i wywiady do niej - elegancko pokazana różnica skali uszkodzeń głowy w mma i boksie
Właśnie zademonstrowałeś swoją prostotę tępy kapciu

jak można oceniać gościa inteligencję po takim filmie ? to mma panowie, nie boks. Alistair to akurat sympatyczny koleszka, obejrzyj sobie wywiady.
sprawdźcie walkę Randy Couture vs James Tooney i wywiady do niej - elegancko pokazana różnica skali uszkodzeń głowy w mma i boksie

Typ z 2:45 bije się zawodowo, a nie wie że duszeń się nie odklepuje
?

@ Stachu14words
teraz to pojechałeś z grubej
Reem ma na swoim koncie osiem zwycięstw gilotyną z zawodowcami [między innymi blackbeltami BJJ] na profesjonalnych ringach mma.
W 2005 wygrał ADCC europe [najlepsza organizacja graplingowa świata] i WSZYSTKIE pojedynki wygrał tam przez gilotynę.
ale ty wiesz lepiej ze on ją źle zakłada.
sąsiad mi nie musi nic pokazywać , bjj trenuje dłużej niż istnieje sadistic.
lepiej się nie napinaj bo to nie miejsce na flejma.
teraz to pojechałeś z grubej
Reem ma na swoim koncie osiem zwycięstw gilotyną z zawodowcami [między innymi blackbeltami BJJ] na profesjonalnych ringach mma.
W 2005 wygrał ADCC europe [najlepsza organizacja graplingowa świata] i WSZYSTKIE pojedynki wygrał tam przez gilotynę.
ale ty wiesz lepiej ze on ją źle zakłada.
sąsiad mi nie musi nic pokazywać , bjj trenuje dłużej niż istnieje sadistic.
lepiej się nie napinaj bo to nie miejsce na flejma.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie