📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
15 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

ten zasapany down najlepszy, ciekawe kto by nie chciał pójść na imprezę z ta laska od stanika
Horny Horny !!!

Kilka dni temu to widziałem. Myślę - wrzucę na sadola, ale nie, trochę trąci ciotą. A tu patrz
.
Swoją drogą kilka innych części też jest miejscami ok. Szczególnie urywki z murzynami... Polecam Kamasutrę...

Swoją drogą kilka innych części też jest miejscami ok. Szczególnie urywki z murzynami... Polecam Kamasutrę...

Najlepszy jest koleś z wyśmienitą polszczyzną (od 1.12). Gada jak jakiś polityk.
A na imprezę do tej od stanika też bym się wybrał
A na imprezę do tej od stanika też bym się wybrał

-czy wyobrażam sobie takiego krzywego penisa jak banan
-a to byłem ja
hehehe... dobry typas jest w tym momencie
-a to byłem ja
hehehe... dobry typas jest w tym momencie

chyba niektórzy z was nie zrozumieli, ze taki prowadzący, takie jego dowc🤬y i zachowanie i caly ten program specjalnie ma taka forme...mi sie podoba, bo rozumiem ze to zrobione jest dla zartu...
zreszta na samym poczatku macie ostrzezenie........
zreszta na samym poczatku macie ostrzezenie........

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie