@up zgadzam się zamiast pomóc czy cos to zrobili sobie k🤬a kawał z🤬by p🤬lone, na 2 raz będzie wiedział i powie z Frajerami Nie Piję !!!!

k🤬a z takimi c🤬jami nie warto nawet piwa pić. już lepiej gdyby go zostawili samopas. sk🤬ysyny nie koledzy.
dlatego ja z c🤬jami nie piję .....
- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
podpis użytkownika
>Każdy mężczyzna w swoim życiu wypowiada te trzy kłamstwa:- Będę cię kochał wiecznie.
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
c🤬j w dupie i na imię takim kolegom
podpis użytkownika
gdzie są flagi?
To są k🤬a koledzy... ? Powinien im teraz solidnie wp🤬lic za taki wybryk
Aj tam p🤬licie... "Z c🤬jami nie pije", "K🤬y nie koledzy". Nigdy nie mieliście ochoty żadnemu ze znajomych nic odj🤬 po pijaku? Mój ziomek kiedyś stracił brew i miał wycięty kontur Afryki z tyłu głowy. I wiecie co? Gdyby nie to, że to jeden z moich najlepszych znajomych to bym mu tego w życiu nie zrobił, bo by mi zaj🤬 pewnie. I to idzie w drugą stronę - gdyby on mi coś takiego zrobił, to pewnie świat by mi się nie zawalił.
Jak się bawić, to się bawić. Drzwi wyj🤬, drugie wstawić. Poza tym mógł nie pić jak ma słabą głowę.
Jak się bawić, to się bawić. Drzwi wyj🤬, drugie wstawić. Poza tym mógł nie pić jak ma słabą głowę.
podpis użytkownika
No jak Pan Jezus powiedział?
@up nigdy kurestwa swoim nie zrobile i nie zrobie! jak cie wychowali na bez zasad to zyj sobie i rob swoim ziomkom co tylko chcesz! mozesz nawet nasrac komus na ryj bedzie super dowcip.....
widze pokolenie jp2 ma zasady..... za komuny takich rzeczy nie bylo tam sztama byla sztama a teraz c🤬j z zasadami!
widze pokolenie jp2 ma zasady..... za komuny takich rzeczy nie bylo tam sztama byla sztama a teraz c🤬j z zasadami!

W tym makijażu wygląda jak rumun. Może się nauczy, że z frajerami się nie pije.
Prozac napisał/a:
@up nigdy kurestwa swoim nie zrobile i nie zrobie! jak cie wychowali na bez zasad to zyj sobie i rob swoim ziomkom co tylko chcesz! mozesz nawet nasrac komus na ryj bedzie super dowcip.....
Widzę, że zasady ortografii i gramatyki też były wtedy inne

podpis użytkownika
No jak Pan Jezus powiedział?