👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
krzyks napisał/a:
Film nie twój... a pomysł, aranżacja.... słowa.... ?
![]()
Reżysera.
Hehehe kawałek godny Oktober fest. Bawarczykom by się spodobało bo skoczne. xD
Rzygam już tymi mordami. Tymi okrzykami i kozimi szantami, przeróbkami. Żenada. Za niedługo wejdzie to wam w łeb i sami zaczniecie j🤬 kozy. To tak na początek. Później będą dekapitacje, biegunki, fekalia i szmata na łbie i j🤬ie kozy.
tez juz rzygam tymi brudasami co nie włacze komputera to islam i islam k🤬a mam dosyc w tv jak nie sejm i zj🤬e PO płacze z kopaczową na czele to tez islam i zamachy i brudasy i kozy i allah to c🤬l k🤬a MAC!!!!!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie