Już nawet wikipedia wie że arabusy lubią strzelać rakietami w dźwięk naszego ukochanego Allahu Akbar
czyli takie "ja p🤬le"
podpis użytkownika
plotę bzdury
*sypki drift po blacie*
E................r
2013-02-06, 23:38
Co do brudasów to wiadomo że z grubsza lubią: pchać się tam gdzie ich nie chcą, pomoc socjalną i materiały wybuchowe.
@upup prędzej coś jak "nap🤬lać k🤬a!"(do wystrzału rakiety) i wszystkie podobne emocje związane ze słowem urwał
Popsuje Wam zabawe

Łżesz parszywy kłamco, wcale tak nie pisze
podpis użytkownika
You must die I alone am best
@up mam nadzieję, że miałeś na myśli "nie jest tak napisane"
7................7
2013-02-07, 0:15
m................y
2013-02-07, 0:25
Po wedlug k🤬a mać nie stawia się kropki ja p🤬lę, kiedy się k🤬a nauczycie...
r................0
2013-02-07, 0:31
Trzeba tylko pamiętać, że każdy może wejść sobie na wikipedię i napisać tam co chce, na przykład w artykule o Tusku napisać, że to ryży c🤬j, którzy jebie w dupę 30-milionowy naród. Inna sprawa, że taki wpis nie utrzyma się dłużej niż 5 minut.
K................ę
2013-02-07, 0:56
@777is777or777 wow, ale z ciebie badass, nie przeczytałeś kilkunastu słów. Szacunek.
Już usunęli słowa "wystrzał rakiety".
W................3
2013-02-07, 1:39
Teraz zamiast "wystrzał rakiety" jest takie zdanie: "Zwrot ten w obecnych czasach głównie jest jednak kojarzony (dość stereotypowo) jako hasło terrorystów, powiązanych z radykalnymi grupami muzułmańskimi, wykrzykiwane przed dokonaniem przez nich zamachu."
r................0
2013-02-07, 2:06
Widać niektórzy sadole to również wierni wikipedyści.
"w wielu codziennych sytuacjach, jak wystrzał rakiety"

Ten fragment mi się najbardziej podobał.
Wikipedie tworzą debile więc podawanie jej jako kompetentne źródło informacji zakrawa na idiotyzm.