Zasugerowali się wcześniejszymi Twoimi poszukiwaniami?
Burn! Loot! Murder!
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Burn! Loot! Murder!

Oh, oh. Wielkie mi mecyje.
Nie było na allegro niczego o nazwie "nóż balistyczny" i wielka afera bo algorytm wyszukał zbliżonej nazwy zawierającej większość liter.
Ja p🤬lę. Zgłoś to do uwagi po uwadze albo innego superwizjera.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Nie było na allegro niczego o nazwie "nóż balistyczny" i wielka afera bo algorytm wyszukał zbliżonej nazwy zawierającej większość liter.
Ja p🤬lę. Zgłoś to do uwagi po uwadze albo innego superwizjera.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Cytat:
Oh, oh. Wielkie mi mecyje.
Ja p🤬lę. Zgłoś to do uwagi po uwadze albo innego superwizjera.Velture,
Jakie mecyje, jaka afera ? Dziecko puknij się w głowę, wyskoczyło mi coś takiego, uznałem, że to zabawne więc to tutaj zamieściłem. Lepsza taka sytuacja tutaj niż jakieś gówno z kwejka.
Jak ci stara mówi, że na obiad schabowe to też się tak unosisz ? " NO K🤬A WIELKIE MI CO JA P🤬LE ..."
Cytat:
uznałem, że to zabawne więc to tutaj zamieściłem. Lepsza taka sytuacja tutaj niż jakieś gówno z kwejka.
To nie jest zabawny portal...
podpis użytkownika
==============================================