Polskie litery nie gryzą, a ich napisanie nie wymaga dużego poświęcenia i wysiłku. Łona - ąę.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Łona ma w ogóle wyczesane teksty
Tutaj się z nim do końca nie zgodzę, łatwiej przeczytać polski tekst bez polskich znaków, niż tekst zawierający źle zakodowane polskie znaki.
konto usunięte
2010-11-28, 18:03
Prawda, prawda, ale wtedy od razu widać krzaki, a większości po prostu nie chce się używać polskich znaków.
ale i tak nic nie przebije sytuacji, gdy są źle postawione znaki interpunkcyjne
konto usunięte
2010-11-28, 20:15
@up
Lub, gdy zdanie zaczynamy z małej litery i kończymy uśmieszkiem zamiast kropką..
konto usunięte
2010-11-28, 20:17
Tak się zastanawiam to powinno być w filmikach czy w "Czego słuchają sadyści" ... ?
KARAĆ KABLEM !
konto usunięte
2010-11-28, 20:19
hah i nagle wszyscy wciskaja prawy alt ;]
konto usunięte
2010-11-28, 20:24
beerf napisał/a:
hah i nagle wszyscy wciskaja prawy alt ;]
albo piszą dziewiczego posta
DZaK
2010-11-28, 20:30
A ja bym urzedowy zrobil angielski i zamiast dublingu zrobil tylko tekst polski w filmach, moze narod by sie troche wyedukowal :/
konto usunięte
2010-11-28, 20:31
DZaK napisał/a:
dublingu
dubbingu
DZaK, idź się sam wpierw wyedukuj!
Nie ma bata, ląduje w moich ulubionych :]
DZaK napisał/a:
A ja bym urzedowy zrobil angielski i zamiast dublingu zrobil tylko tekst polski w filmach, moze narod by sie troche wyedukowal :/
Ta, angielski chcesz, ale po Polsku to pisać nie umiesz. Ale ok - już Ci nie cisnę - wszak nie śmieję się z ludzi ze wsi ^^
konto usunięte
2010-11-28, 22:23
@up: "polsku" z małej... jeśli już kogoś poprawiasz...
Ja zawsze piszę z altem, bo jeśli przeglądarka cokolwiek mi podkreśla na czerwono, zawsze poprawiam. : )
Leci piwko za Łonę!