Useless knowledge...
podpis użytkownika
Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
Ale poszła torpeda...
Taka sytuacja.
podpis użytkownika
Dzikie gw🤬ty i najazdy nordyckich Fiutingów potwornie splądrowały północne wybrzeża europy. Fiutingowie gw🤬cili mężczyzn, zabijali konie oraz krowy i odjeżdżali na kobietach.Taka sytuacja.

Mialem kiedys do czynienia z feministka.Rzucalem jej sensowne argumenty,a dz🤬ka nie mogla zamknac jadaczki.
Nie, nie jestem szowinista ale jak slucham p🤬lenia feministek to mi sie rzygac chce.
Nie, nie jestem szowinista ale jak slucham p🤬lenia feministek to mi sie rzygac chce.

@ up
Wiesz... ja często mówię do swojego psa, on mi odszczekuje, ale jakoś nigdy nie przyszło mi do głowy, by oczekiwać od niego sensownej odpowiedzi ...
Wiesz... ja często mówię do swojego psa, on mi odszczekuje, ale jakoś nigdy nie przyszło mi do głowy, by oczekiwać od niego sensownej odpowiedzi ...
Ostatnio widzę, że każdy sadol wyprowadza sensowne argumenty do feministek, homoseksualistów, ateistów, itp. a oni oczywiście kulą ogon, bo nie mają nic do powiedzenia.
No i oczywiście teraz każda kobieta to feministka albo dz🤬ka... ja p🤬le, co za świat
j🤬 cebulaków i kato prawicowców!

No i oczywiście teraz każda kobieta to feministka albo dz🤬ka... ja p🤬le, co za świat
podpis użytkownika
Hej, KatoPrawaczki. Zacznijcie pisać rzymskimi cyframi, bo arabskie wymyślili Arabowie - Muzułmanie ;oj🤬 cebulaków i kato prawicowców!

Sick_Stick napisał/a:
Ostatnio widzę, że każdy sadol wyprowadza sensowne argumenty do feministek, homoseksualistów, ateistów, itp. a oni oczywiście kulą ogon, bo nie mają nic do powiedzenia.
![]()
Ateiści nie mają nic sensownego do powiedzenia? Chyba cię p🤬li.