Główna Poczekalnia (1) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 8:55
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
darekesp 2012-12-14, 10:21
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
genghiskhan 2012-12-14, 10:36 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-14, 10:59
ciekawe jaki procent aut w polsce jest wyposażona w 1.9tdi we wszelakich wariantach.
Zgłoś
Fedek 2012-12-14, 11:21
jak można jeździć benzyną a nie być rajdowcem? to nielogiczne jak głosowanie na PIS
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-14, 11:44
Zgłoś
artiee 2012-12-14, 11:48
Abdulan napisał/a:

@artiee

TDI w Fordzie czy citroenie? Żarty sobie robisz. Ten silnik należy do grupy VAG (Volkswagen Aktiengesellschaft) i był montowany prawie we wszystkich "cywilnych" markach tej grupy.

W fordzie jak najbardziej, Galaxy 1.9 TDI. w citroenie faktcznie tylko TD, więc nie mów czegoś czego nie jesteś w 100% pewien.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-14, 11:50
kazdy jezdzi tym na co go stac i tyle rponiak malo pali bo w zime wiecej stoi jak jezdzi, benzyna ciut wiecej pali ale silnik pracuje cicho a nie jak stado bocianow
Zgłoś
artiee 2012-12-14, 11:59
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-14, 12:19
Dziewczyny nie drapac się

Moje taczki TDiV8Hemi24vGT na Vanoso-Vtecu odpalają od strzała, nawet przy - 50 stopniach. Muszę tylko zalac 40 % benzynę do operatora
Zgłoś
Zembowy Wruzek 2012-12-14, 12:32 1
Zgłoś
azmenn 2012-12-14, 15:40 1
TDI - tata dał idiocie
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-14, 16:01
artiee napisał/a:

W fordzie jak najbardziej, Galaxy 1.9 TDI. w citroenie faktcznie tylko TD, więc nie mów czegoś czego nie jesteś w 100% pewien.

Galaxy to Ford jedynie z nazwy, konstrukcja identyczna jak VW Sharan i Seat Alhambra, auta produkowane w tej samej fabryce. No ale niech Tobie będzie, że w Fordzie jest TDI. Auto jest jedynie markowane nazwą Ford.
Zgłoś
artiee 2012-12-14, 17:39
Ja wiem jak to jest, ale jednak jest
Zgłoś
Given 2012-12-14, 18:41
Ciekaw jestem jakie doswiadczenie z dieslami maja ci hejterzy Pasuje wam spalanie 10-12 litrow w miescie w chociazby glupim A3 z silnikiem 1.6, oczywiscie benzyna? Mnie na to nie stac, jezdrze nieprzerobionym, orginalnym passatem 1.9 TDI 115km, spalanie na trasie 5.5l w miescie ok. 8 litrow, bardziej elastyczny silnik, bardziej wytrzymaly (moj ma 290tys prawdziwego przebiegu, 190 na liczniku ^^ ) lekko przypocony przy glowicy ale dalej jezdzi bez dolewek od wymiany do wymiany na pelnym syntetyku, kto sie pochwali czyms takim w benzynie? Wiadome, do Carrery nie wsadze diesla, po prostu, ale tanie auta osobowe czemu nie?
Zgłoś
orzeszwmorde 2012-12-14, 19:05
"Elegancka fela...
...to chyba jest dekiel szefie"
Dla wierzących:
Zmówcie paciorek aby fura rano zapaliła.
Dla ateistów:
Cena paliw to palec boży.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem