szczury w trochę innej wersji , mają zwierzaki p🤬lnięcie
evilllllll......
fragment filmu Disaster movie film ogólnie to c🤬jnia i niewart oglądania ale piosenka jest zajebista
bo kot był za słony
Wiewiórki to takie sk🤬iałe zwierzęta
Cytat:
fragment filmu Disaster movie film ogólnie to c🤬jnia i niewart oglądania ale piosenka jest zajebista
Bez przesady

Jak się ujarasz jak świnia to jest całkiem fajny. Ja go w takim stanie oglądałem i ... w sumie nie był fajny. Głupi jak nie wiem..
Konto usunięte
2010-10-08, 11:38
chory film ale mnie bawil. a lepsza jest piosenka końcowa
Konto usunięte
2010-10-08, 16:34
kiraga napisał/a:
chory film ale mnie bawil. a lepsza jest piosenka końcowa
widziałem film i momentami się uśmiałem a momentami popłakałem bo był suchy ale ogólnie jest ok xD
Film ma bardzo dopasowaną nazwę...
k🤬a tak mało piw? niemoge w to uwierzyć przecież jak to oglądałem pierwszy raz to sie zlałem xD
Konto usunięte
2010-10-08, 17:51
Ta scena jest najlepsza, reszta filmu to szmira, jak większość nowych amerykańskich parodii filmów.
Konto usunięte
2010-10-08, 18:21
A tam jak ktoś ma tak zrezaną banię jak ja to i z takiego filmu będzie się śmiał
Piosenka jest genialna ^^
Konto usunięte
2010-10-08, 18:51
Cytat:
za te male literki gdybym mogl strzeli bym po mordzie...
Konto usunięte
2010-10-08, 19:13
helloeryd napisał/a:
Cytat:
za te male literki gdybym mogl strzeli bym po mordzie...
za sposób twej wypowiedzi "strzeli bym" po mordzie
Czarny już obsrany
Konto usunięte
2010-10-08, 21:34
ten co go gryzie to wygląda jak wku*wiona poseł Kempa xD. no generalnie ten cały ryje beret na maxa...
Kiedyś był ten fragment gdzieś, i specjalnie obejrzałem go z powodu takiej zachęty wiewiórek. Jeszcze bardzo fajna była końcowa piosenka.. dodał bym ją, ale jakiś bład występuje przy wgrywaniu na sadola.. więc daję to :
/ edit
Jednak udało się wgrać