📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu

kuba1986 napisał/a:
Jakieś takie bardzo duże te szczury
Nie widziałeś szczurów na wysypisku śmieci. Koty są małe przy nich
Wielkie halo o nic! Ile wam z tego bochenka szczur zje?
[ Dodano: 2025-08-25, 19:55 ]
Bo on to na kromki kupował
[ Dodano: 2025-08-25, 19:55 ]
Bo on to na kromki kupował
twojstarywsamychgaciach napisał/a:
No, tu pan potwierdza.
szkoda że paragonu nie wziąłem.
Akurat jestem blisko branży. Ten chleb piecze rogala w nowym wiśniczu MPL, Jest to normalny chleb mieszany co po 4-5 dniach pleśnieje co jest akurat zaletą. Sprawdź skocz do dino zobaczysz bo byłem w Małopolsce , Podkarpackim i Lubelskim i są te same ceny
Gdybyście widzieli jak wygląda produkcja połowy produktów, nic byście nie jedli. Pamiętam jak jedna z polskich lubianych sieci pizzerii odkupywala po kosztach ser z lokalnej mleczarni. Ser to były brudne odpady z sera na sprzedaż, prosto z ziemi, z kurzem, włosami i brudem, szybko przemywane i mielone dla pizzerii. Oczywiście jedni i drudzy wiedzieli o tym procederze i nikt pizzy tej nie jadł z zainteresowanych.
W latach ’90 byliśmy z wycieczką w rozlewni wina Sangria. W wymienionych wyżej okolicach.
Pamiętam ogromne kadzie z winem i pływające w nich „strzałeczki”.
Na pytanie, „co to są te?”, padła odpowiedź, że szczury, które tam wpadły. Już nie wyjdą.
To było bardzo popularne i uznawane za lepsze od zwykłego jabola wino.
Do dzisiaj wina nie piję.
Pamiętam ogromne kadzie z winem i pływające w nich „strzałeczki”.
Na pytanie, „co to są te?”, padła odpowiedź, że szczury, które tam wpadły. Już nie wyjdą.
To było bardzo popularne i uznawane za lepsze od zwykłego jabola wino.
Do dzisiaj wina nie piję.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie