Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
marmatrix 2013-09-29, 22:26 1
koleś byłby zaje**stym lektorem
Zgłoś
Ciapaty88 2013-09-30, 14:42 4
Głos ma przekozacki fakt. A co do filmu to popieram. W tych 3 minutach było więcej emocji oraz nerwowego stukania zębami niż na wszystkich częściach kinowego RE.
Zgłoś
Szymp 2013-09-30, 15:18 3
Przypomniały sie stare dobre czasy przy RE na PS1... ahhh...
Zgłoś
RevolutionGFX 2013-10-01, 3:45 2
A kto w to k🤬a nie grał?
Zgłoś
bob26 2013-10-01, 11:08
Przec🤬j przec🤬j przec🤬j! W tych krótkich 3 minutach zawarta jest cała kwintesencja RE. Mega props i skrzynka Sadolowego niepasteryzowanego dla autorów!

podpis użytkownika

Wolność słowa... Taki c🤬j
Zgłoś
K................i 2013-10-01, 19:00 2
1. Mi to wygląda na komedię... Parodię Residenta.
2.
MaestroRCS napisał/a:

Kto grał w pierwszą część RE, ten zrozumie

A teraz proszę mi wytłumaczyć po co się wstawia teksty typu " kto oglądał ten wie", "kto wie ten wie", "kto pamięta ten wie". No ci co wiedzą to RACZEJ- de facto- wiedzą. To po kij jest ta informacja? Żeby tym co nie wiedzą uświadomić, że jak ktoś coś wie to wie? WTF
3. Fajny byłby zombiaczy gangbang na tej dziewczynie
Zgłoś
luke0624 2013-10-01, 23:25
Miałem 3 pierwsze części na Playstation 1. To były czasy...
Zgłoś
PimpMyDick 2013-10-02, 13:12
skonZentruj się Dżill xD
Zgłoś
konował 2013-10-02, 13:13
Ja nie grałem a to dlatego ze nigdy nie miałem własnego szaraka Tyle co się u kumpla pograło trochę w RE2 czy Dino Crysis a tak to kupa
Zgłoś
Muzz 2013-10-02, 13:19
konował napisał/a:

Ja nie grałem a to dlatego ze nigdy nie miałem własnego szaraka Tyle co się u kumpla pograło trochę w RE2 czy Dino Crysis a tak to kupa

Są też wersje na PC, więc nie p🤬l i idź grać!
Zgłoś
s................7 2013-10-02, 13:29
@konował, kup sobie szaraka to wydatek, rzędu 20-40 PLN - a gier jest na internetach pełno, a gra się nadal cudownie.
Zgłoś
L................o 2013-10-02, 13:31
Śmieszą mnie te scenki w różnych filmach, powtarzane do bólu:

1. Po c🤬j dotyka krwi na posadzce? Przecież jeśli krew jest świeża, to po prostu widać. Gość najwidoczniej chce załapać HIV albo inne gówno...
2. Zgubiliśmy dwójkę ludzi. Rozdzielmy się! Zajebisty, k🤬a, pomysł...
Zgłoś
pakozi 2013-10-02, 13:41
Jako fan filmów R.E. (gier mniej) nie mogę nie skomentować faktu, że Jill (Valentine) była hardą suką, a nie zastraszoną p🤬ką. Poza tym dla mnie R.E. bez Milli Jovovich się nie liczy.
Ale jak na amatorskie dzieło, to może być.

P.S.: Polecam dwie animowane wersje filmu Resident Evil - "Degeneracja" ("Degeneration") i "Potępienie" ("Damnation").
Zgłoś
iMarcos 2013-10-02, 13:43 4
Jak macie dobry telefon z androidem to polecam emulator PSX'a - FPSe, gierki działają bardzo dobrze. W ciągu ostatnich miesięcy podczas srania przeszedłem tak np. RE2 i RE3. Klimat.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie