Tancerka amatorka ale jakie zaangażowanie a gość d..a nie wie co robić
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:15
🔥
Fajerwerek
- teraz popularne
Kiedyś się musiałeś o laski starać, a teraz to byle studentka/nastolatka z wielką chęcią jeździ Ci p🤬dą po nosie -.-'
Mówią facet to świnia, to ciekaw jestem jaka powinna być testosteronowa odpowiedź na tą ripostę. Jednak wolałbym by było jak dawniej, trudniej ale pewnie. Łatwo przyszło to i łatwo pójdzie.
Mówią facet to świnia, to ciekaw jestem jaka powinna być testosteronowa odpowiedź na tą ripostę. Jednak wolałbym by było jak dawniej, trudniej ale pewnie. Łatwo przyszło to i łatwo pójdzie.
Jak nie wie co robić? W 1.05 zakłada jej nelsona i prawidłowo.
W ogóle to dobrze koleś robi.. tyle ludzi dookoła żona na pewno by się dowiedziała, ale wy całe życie na sadzie to na jego miejscu pewnie byście sobie złapali chociaż raz za cycuszka a później w domu istna orgia ze samym sobą
Możesz mówić za siebie, z tym Twoim nocnym moczeniem, bo ja i pewnie większość użytkowników mamy obsadę w kuchni zajętą.
timmy77 napisał/a:
Możesz mówić za siebie, z tym Twoim nocnym moczeniem, bo ja i pewnie większość użytkowników mamy obsadę w kuchni zajętą.
Pewnie, patrząc na twój wiek - 18 lat
Btw patrząc po wieku to chyba przez matke
SkoQ napisał/a:
nie wiem jak Wy ale ja wolę ją w sypialni niż w kuchni
A ja tam mogę i w kuchni podymać
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie