Nakręciliśmy z kolegami bardziej poważny film, a najciekawsze sceny z niego połączyliśmy w takie coś.
Jest krew (sztuczna), są pobicia (sztuczne) i wóda (sztuczna) więc można powiedzieć że sadystyczny
Film w pełni amatorski, będzie w październiku.
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
konto usunięte
2014-08-29, 16:02
No jedni którzy robią coś bardziej ambitnego niż chlanie i ćpanie. Duże piwo. Wrzucicie to na Sadistica?
Leti
2014-08-29, 16:12
piwo na zachętę

.. publikując to uważajcie na ZAiKS...
Łap piwko za to, że ruszyłeś dupę i zrobiłeś ambitny materiał własny. Ale i tak zaraz przyjdzie jakiś penis i powie, żeby ten jeden zgolił włosy, bo pedał, tamten brodę, bo pedał a trzeci, to też pedał.
konto usunięte
2014-08-29, 16:48
Jak sztuczna wóda? Co Wy, panowie?
Leet
2014-08-29, 17:00
tylko mnie skojarzył się ten film z pospolitymi filmami ślubnymi? muzyczka z lat 90., garniturki, kościół, chlanie itp.
Za sztuczną wódę, piwa nie będzie!
Żarcik, leci krata piwek^^
Ja tu nie widze nic sadystycznego tylko jakieś kwejkowe pierdoły ...
wku11 napisał/a:
i wóda (sztuczna)
No tak, w końcu kto gimbazie gorzałe sprzeda.
Cytat:
No tak, w końcu kto gimbazie gorzałe sprzeda.
Ambitna riposta, szczególnie że widać iż jesteśmy w stanie zapuścić słowiańskiego wąsa oraz mamy prawka
Skoro na prawdę nie stać Cię na nic lepszego, to nie komentuj tu nic bo przez takich zacofanych z🤬bów ten portal upada (a dzięki zajebistemu mnie rośnie w zajebiste kawały).
P🤬do.
konto usunięte
2014-08-29, 21:27
kuźwa ! wszyscy przystojni ! nawet nie ma którego obgadać ... ;-/
ważne, że swoje, przez co ambitne.
natalan1991 napisał/a:
kuźwa ! wszyscy przystojni ! nawet nie ma którego obgadać ... ;-/
Pokaż cycki będzie ok
konto usunięte
2014-08-30, 3:45
@UP
Nie jestem pewien czy jesteś głupi czy trolujesz (no ale raczej troll)
Tak btw napisanie że jesteśmy gimbami i nam wódy nie sprzedają to nie krytyka, to debilny komentarz idioty. To tak jakbyś nagrał film jak grasz na gitarze i śpiewasz, a ktoś by zaczął Cię jeździć za plakat który wisi na ścianie za tobą.
Ludzie serio pomyślcie zanim coś napiszecie, bo smutno się robi czytając "przemyślenia" niektórych osób...
(o ile wgle myślą)