"Młodzi męzczyźni po 1,5 rocznym szkoleniu mogą włożyć umundurowanie podobne do grup antyterrorystycznych. W czasie prawdziwego zagrożenia mogliby uczesniczyć jako zabezpieczenie danego obiektu oraz do zbierania informacji."
Ja nie wiem kto ten reportaż robił, ale jedyne do czego można by ich użyć to jako żywe tarcze- pod warunkiem, że byliby związani

"Oddac celny strzał z broni palnej" - chyba w łepetynę
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2010-04-09, 18:48
konto usunięte
2010-04-09, 19:21
konto usunięte
2010-04-10, 6:36
DAGFEN Ty się znasz.. my wiemy.
lesiot ,...,.,..,,.,,.,,., popieram dead meat ... air soft'owcy maja wiecej pojecia
konto usunięte
2010-04-10, 20:12
dali by mu broń palną do ręki to by se o najwyżej konia strzepał albo w stopę strzelił... ja widziałem constantina na polsacie, może zostane egzorcystą? niech se idzie z pistoletów na kulki postrzelać...
konto usunięte
2010-04-10, 23:42
W Bornem bawiliśmy się w komandosów. To nie była jednodniowa zabawa, często przeprowadzaliśmy treningi. Takie "wbijanie" do budynków też ćwiczyliśmy - pustostanów tam cała masa. Tylko zamiast ASG mieliśmy w rękach kija, gałęzie i tak dalej... Wszak mieliśmy około 10 lat.
Ale byliśmy lepsi od tych chłopaków, bo raz pomagaliśmy komandosom - szukać poradzieckich min ćwiczebnych...
konto usunięte
2010-04-11, 13:38
Poradzieckich min ćwiczebnych?
Jak je szukaliście dźgając kijami w ziemi?
konto usunięte
2010-04-11, 13:49
nie wiem o co ci chodzi, może to nie sas, ale nie zauważyłem nic złego w tym reportażu.
konto usunięte
2010-04-11, 16:36
Nie wiem o co Ci chodzi DAGFEN. To, że ktoś ma inne hobby niż Ty, bawi się w ASG i "udaje" komandosa to coś złego? Każdy ma jakieś swoje zainteresowania. Niektórzy lubią modelarstwo, niektórzy motoryzacje, a niektórzy biegać z replikami po lesie.
konto usunięte
2010-04-11, 22:31
@Axium
DAGFEN'owi chodzi bardziej o to, że oni się BAWIĄ w komandosów a nie nimi są, mimo, że za takich się uważają.
konto usunięte
2010-04-13, 18:13
Już tłumaczę. Chodzi mi o to, że mówi się iż Ci panowie z ASG (Hobby mają ciekawe- muszę przyznać

), byliby w stanie wkroczyć do akcji po tym czego ich tam uczą

To, że bawią się w ASG to jest plus dla nich- to co ta kobieta za to mówi to paranoja.
konto usunięte
2010-04-13, 18:39
To przecież AirSoft