👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kalwi89 napisał/a:
Dla ludzi, którzy nie lubią tego sportu - to jest tylko "darcie mordy".
To teraz niech ktoś z was - drodzy sadyści wsiądzie jako pasażer do tego auta i drze się na całe gardło dyktując jak kierowca ma wejść w zakręty przy ponad 200 km/h przez 5 minut.
BTW "Amatorzy z piszczacymi hamulcami i psujacym sie interkomem. "
Leszek Kuzaj amatorem ...![]()
![]()
PS - to piwo, to postawiłem przez przypadek ...
No i co tak sie madrujesz dziecko? Wiem kto to Kuzaj i "amatorem" to sarkazm - sprawdz co to znaczy w wikipedii.
Dla niektorych trzebaby niektore wyrazy w kolorowe cudzyslowia wstawiac

Obejrzałem dwa razy z zapartym tchem, szkoda, że nie można fimikowi dóch piwek postawić

Złowroga Pralka ! napisał/a:
Obrazek
no cóż nie którzy nie potrafią inglisza![]()
"nie którzy" nawet z polskim mają problem

jak tylko jej zwrócił uwage zaczeła drzeć morde ładnie
jak to baba..... pewnie mikrofon miedzy nogami miała ;p

jak to baba..... pewnie mikrofon miedzy nogami miała ;p
W 3:46 po prostu nie zredukował biegu przed wejściem w ciasny zakręt i zgasł im silnik. Powiedział "fuck you" do samochodu.

jedynym emocjonującym wydarzeniem w tym filmiku był prawie rozjechany pies w 4:28
Wszystko moze sie znudzic, puki pewnie samemu sie nie uczestniczy. Wszystko ma tez swoje dobre i zle strony...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie