👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@mcmt
chodzi mi oczywiscie o nude z punktu siedzenia widza. Sport jest jak seks - musi sie duzo dziac, musi byc pewien spontan i improwizacja a nie odtwarzanie schematu z dokladnoscia do centymetra i setnych czesci sekundy. W F1 mozna by nagrac kilka okrazen, zrobic petle i puszczac az cyknie 60 okrazen i nikt sie nie pokapuje
chodzi mi oczywiscie o nude z punktu siedzenia widza. Sport jest jak seks - musi sie duzo dziac, musi byc pewien spontan i improwizacja a nie odtwarzanie schematu z dokladnoscia do centymetra i setnych czesci sekundy. W F1 mozna by nagrac kilka okrazen, zrobic petle i puszczac az cyknie 60 okrazen i nikt sie nie pokapuje

Ogladales kiedys relacje na zywo z rajdu WRC?
Rajdy to sport tylko pozornie ciekawszy. Nie jest kontaktowy, rywalizacja polega na lepszej czasowce. Moze sie wydawac ciekawszy z kokpitu, ale byc stojacym kibicem na trybunie to wolalbym na wyscigu F1 jednak.
Rajdy to sport tylko pozornie ciekawszy. Nie jest kontaktowy, rywalizacja polega na lepszej czasowce. Moze sie wydawac ciekawszy z kokpitu, ale byc stojacym kibicem na trybunie to wolalbym na wyscigu F1 jednak.
na rajdzie mozesz byc w samym centrum akcji, masz okazje zobaczyc jak ktos dostaje w oko kamieniem wyrzuconym spod kol albo nawet jak zostaje rozjechanym - mozesz to nagrac i wrzucic na sadola
w przypadku F1 siedzisz daleko od nitki toru z zatyczkami w dupie i ot cala impreza
jedno i drugie najlepiej ogladac siedzac w domu tyle, ze WRC ciekawsze pomimo braku bezposredniej walki. Zreszta ile tej walki jest w F1 ??? - tyle co kot nasral

czuly_barbarzynca napisał/a:
na rajdzie mozesz byc w samym centrum akcji, masz okazje zobaczyc jak ktos dostaje w oko kamieniem wyrzuconym spod kol albo nawet jak zostaje rozjechanym - mozesz to nagrac i wrzucic na sadola
w przypadku F1 siedzisz daleko od nitki toru z zatyczkami w dupie i ot cala impreza
jedno i drugie najlepiej ogladac siedzac w domu tyle, ze WRC ciekawsze pomimo braku bezposredniej walki. Zreszta ile tej walki jest w F1 ??? - tyle co kot nasral
Tyle, ze relacji z rajdow WRC nie ma. W samym centurm akcji? Chyba wieksze prawdopodobienstwo, ze jakakolwiek akcje zobaczysz jest jednak w F1, chocby dlatego, ze wraca do ciebie cyklicznie a to, czy siedzisz daleko od toru, czy blisko zalezy tylko od twojego portfela. Pomijajac kwestie bliskosci toru, na kazdej trybunie jest ogromny telebim, na ktorym wyswietlana jest relacja telewizyjna...

Emocje sa jak najbardziej, ale kazdy lubi co innego.
Enjoy: sadol.pl/smak-f1-vt50597.htm?highlight=smak
Blizej moze i bedziesz, ale czy bedzie to miejsce atrakcyjniejsze niz z wysokiego hotelu podczas GP Monaco lub Abu Dhabi czy z wierzowca podczas GP Singapuru?
Co do udzialu w rynku - sugerujesz, ze F1 ma mniej widzow i cieszy sie mniejszym zainteresowaniem na calym swiecie niz WRC?
Co do udzialu w rynku - sugerujesz, ze F1 ma mniej widzow i cieszy sie mniejszym zainteresowaniem na calym swiecie niz WRC?
LegendarnyZiom napisał/a:
W 3:46 po prostu nie zredukował biegu przed wejściem w ciasny zakręt i zgasł im silnik. Powiedział "fuck you" do samochodu.
Z góry zaznaczam, że się na tym nie znam, ale on nie ma przypadkiem automatycznej skrzyni? Czy ma zmianę biegów na kierownicy?
To jest skrzynia sekwencyjna. Zalezy jak jest skonfigurowana, ale nie powinna zadlawic silnika przy braku redukcji. Zmiane biegow ma i na galce i na kierze. Pewnie silnik zadusil hamulcem a nie brakiem redukcji. Nie skupialem sie na tym fragmencie.

@up up up [...]
Bolidy F1 nie wyglądają nawet jak samochód
Ta jazda po równym jak stół torze ...
Nie podoba mi się to.
Filmik jest kolejnym dowodem, że baby nadają się tylko do kuchni.
Bolidy F1 nie wyglądają nawet jak samochód

Ta jazda po równym jak stół torze ...
Nie podoba mi się to.
Filmik jest kolejnym dowodem, że baby nadają się tylko do kuchni.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie