Amazon wprowadza nowy rodzaj zakupów, zgodny z najnowszymi trendami zakupowymi w USA.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 7:14
Gdyby bóg sprawił nagle że każdemu złodziejowi znikną kończyny, to musielibyśmy czarnych zaliczyć jako gatunek kadłubków
Takie sklepy już funkcjonują w USA i z tego co słyszałem, pewna grupa kolorystycznie podejrzanych, po zrabowaniu takiego sklepu nieźle się zdziwiła sprawdzając stan swoje konta, gdyż okazuje się, że brameczki ładnie wyczytały ich dane z telefonów ściągając należyte pieniądze.
hanney napisał/a:
Takie sklepy już funkcjonują w USA i z tego co słyszałem, pewna grupa kolorystycznie podejrzanych, po zrabowaniu takiego sklepu nieźle się zdziwiła sprawdzając stan swoje konta, gdyż okazuje się, że brameczki ładnie wyczytały ich dane z telefonów ściągając należyte pieniądze.
Cos mi sie nie chce w to uwierzyc... czarni i konta bankowe?
Wyp🤬ka masz w majtkach. Dojeb się jeszcze do ilości sylab w zdaniu. Typowy trolu, nie masz żadnych argumentów na swoją głupotę to obrażasz rozmówcę. Szkoda strzępić ryja na takie zero.
willoo napisał/a:
Wyp🤬ka masz w majtkach. Dojeb się jeszcze do ilości sylab w zdaniu. Typowy trolu, nie masz żadnych argumentów na swoją głupotę to obrażasz rozmówcę. Szkoda strzępić ryja na takie zero.
Daj mu spokój, on jest upośledzony. Typowy foliarz...
ra0mir napisał/a:
Daj mu spokój, on jest upośledzony. Typowy foliarz...
Masz jakiś argument czy po prostu cię to przerasta? Jestem foliarzem bo twój mały móżdżek tak mówi, bo nie potrafisz się wysłowić rzeczowo, nie potrafisz uargumentować swojego osądy, bo opiera się wyłącznie na "odczuciu"? Klasyczny efekt Dunninga-Krugera.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie