Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Halman 2019-07-15, 12:30 21
naprawdę ktoś uważa ze jedna, druga czy trzecia firma kurierska jest lepsza czy gorsza? toż to k🤬a zależy od charakteru kuriera, czy ma jeszcze duzo przesyłek, czy też od jego indywidualnego humoru na dany dzień...
Zgłoś
nowynick 2019-07-15, 12:45
HAL9000/2 napisał/a:

naprawdę ktoś uważa ze jedna, druga czy trzecia firma kurierska jest lepsza czy gorsza? toż to k🤬a zależy od charakteru kuriera, czy ma jeszcze duzo przesyłek, czy też od jego indywidualnego humoru na dany dzień...

HAL żadna nie jest 100% rzetelna, tylko chociaż nie p🤬lą jacy to oni cacy a konkurencja nie....
Zgłoś
Zordonek 2019-07-15, 12:59
dlatego lepiej zamówić do paczkomatów in-post wtedy nie rzuci wcale bo nie będzie miał okazji
Zgłoś
Shanttyy 2019-07-15, 14:29 17
Zordonek napisał/a:

dlatego lepiej zamówić do paczkomatów in-post wtedy nie rzuci wcale bo nie będzie miał okazji

Taaa, a do paczkomatu paczki przylatują na skrzydłach nadziei...
Zgłoś
Oponka 2019-07-15, 17:49 1
młody pewnie dopiero, co zaczął tę pracę i się stara, za to ten z UPS widać, że stary wyjadacz i ma już tak wyj🤬e, że mogą go wyj🤬
Zgłoś
egonx 2019-07-15, 18:20 3
Najpierw przyjzyjcie się dobrze, ja też bym jebnął paczka jak bym węże na wycieraczce zobaczył.
Zgłoś
olo1990pl 2019-07-15, 18:42
@Zordonek przy mnie w zimie gość z paczkomatów wysypał cały worek małych/średnich paczek wprost w breję z lodu, piachu i soli (akurat jak serwisowali paczkomat wracałem z pracy i nie chciało mi się specjalnie po paczkę zapierdzielać z powrotem, więc sobie stanąłem z boku i patrzyłem co robią).
Jak zobaczył, że wyciągam telefon to chyba zrobił rekord w pakowaniu paczek do szuflad (a chciałem tylko sprawdzić godzinę). Miałem wtedy do odbioru akumulatorki i zwykłe baterie (kupuję je hurtem na alledrogo) i na szczęście kartony nie przesiąknęły (mimo, że paczka była zafoliowana to wewnętrzny karton był mokry z zewnątrz).

Choć i tak lepiej to niż kurier widmo. Jedynie z DHL mam dobre relacje, bo "sąsiad" z bloku obok pracuje i zabiera paczki na nasze osiedle na ostatni kurs. Z kurierów jeszcze Pocztex i odbiór w Żabce/punkcie PP, jest ok bo mam je pod domem (20m od siebie są ).
Zgłoś
Black Snake 2019-07-15, 20:24 1
olo1990pl napisał/a:

Choć i tak lepiej to niż kurier widmo. Jedynie z DHL mam dobre relacje, bo "sąsiad" z bloku obok pracuje i zabiera paczki na nasze osiedle na ostatni kurs. Z kurierów jeszcze Pocztex i odbiór w Żabce/punkcie PP, jest ok bo mam je pod domem (20m od siebie są ).

Pracuję w DHL byś widział co się wyprawia na magazynie to byś zmienił zdanie. Najbardziej wk🤬iające jest jak dostaję rozpiedoloną paczkę... i muszę ją zawieźć do klienta... I później ja zjeby dostaję -.-

podpis użytkownika

"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Zgłoś
grrronek 2019-07-15, 20:45
J🤬 reklamy Amazona.

podpis użytkownika

Masło na chlebie rozsmarowuję maczetą!
Zgłoś
Cruciator 2019-07-17, 8:18
grrronek napisał/a:

j***ć reklamy Amazona.

Jak i cały Amazon
Zgłoś
qmaverickq 2019-08-10, 22:00
HAL9000/2 napisał/a:

jak firma wybierze i nauczy pracownika co ma robić i będzie za to go nagradzać, to c🤬j z tym jaki kto ma charakter. Myślisz, że jak psa nauczysz gryźć, to znaczy, że ma zły charakter? Gówno! Trzeba wpajać dobre zachowanie pracownikom i za to nagradzać, a jak są c🤬jowi to wyp🤬alać do łopaty czy tam straży miejskiej.
Zgłoś