@up łap napisy w wersji uproszczonej
-"what you gonna do when you're grown up?"
- "wanna be a chicken nugget"
nie musisz dziękować. teraz wrzuć sobie w google i przetłumacz, bo widocznie na lekcjach angielskiego op🤬lałeś same pały
nie musisz dziękować. teraz wrzuć sobie w google i przetłumacz, bo widocznie na lekcjach angielskiego op🤬lałeś same pały
kazdy ma inne priotytety.gdy pracowalem w domu dziecka pytalem dzieci kim chca byc i co chca robic.jeden odpowiedzial mi ze chce zbierac złom bo ostatnio z jakimis menelami sprzedali pralke i mieli 200 zeta.to sa plany na zycie
@Oponka
Żyjemy w Polsce, więc takie pytania są całkowicie normalne
Żyjemy w Polsce, więc takie pytania są całkowicie normalne

Patrzcie no, taki mały a cwany. Wie że nic nie zrobi ze swoim życiem, ale próbuje zrobić dobre wrażenie. Bezczelnie twierdzi że ma plany marzenia, cel, a w glebi wie że i tak weźmie zasilek i bedzie ganiał z coltem za majtkami.
kenzol napisał/a:
Oponka, znasz angielski? Jesteś taka zajebista
![]()
no i sadzac po nicku jak kupila hula hop to pasowalo na nią
W XXI wieku kiedy to angielszczyzna wp🤬la się drzwiami i oknami, nie znać angielskiego w jakimkolwiek stopniu to rzecz co najmniej k🤬a niebywała.

Oponka napisał/a:
nie wiem co op🤬lałaś w szkole ale wpisz sobie w google "ironia".
Oponka napisał/a:
First of all "what ARE you gonna..."
Second of all "when you GROW up"
a gdyby było grown-up to przed musiało by być "a"
Third of all "BE" zamiast "do"
and finally 4th of all
"wanna" zamiast "gonna" w pytaniu ,
chociaż te dwa ostatnie mogłeś zrobić z pośpiechu, chcąc jako pierwszy pochwalić się swoimi zdolnościami przed publicznością niedouczonych sadoli, nie żebym ja się tym postem chwalił, to zupełnie co innego.
podpis użytkownika
...And when you gaze long into an abyss the abyss also gazes into you.