👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kazdy ma inne priotytety.gdy pracowalem w domu dziecka pytalem dzieci kim chca byc i co chca robic.jeden odpowiedzial mi ze chce zbierac złom bo ostatnio z jakimis menelami sprzedali pralke i mieli 200 zeta.to sa plany na zycie
@Oponka
Żyjemy w Polsce, więc takie pytania są całkowicie normalne
Żyjemy w Polsce, więc takie pytania są całkowicie normalne

Patrzcie no, taki mały a cwany. Wie że nic nie zrobi ze swoim życiem, ale próbuje zrobić dobre wrażenie. Bezczelnie twierdzi że ma plany marzenia, cel, a w glebi wie że i tak weźmie zasilek i bedzie ganiał z coltem za majtkami.
kenzol napisał/a:
Oponka, znasz angielski? Jesteś taka zajebista
![]()
no i sadzac po nicku jak kupila hula hop to pasowalo na nią

Oponka napisał/a:
@up łap napisy w wersji uproszczonej
-"what you gonna do when you're grown up?"
- "wanna be a chicken nugget"
First of all "what ARE you gonna..."
Second of all "when you GROW up"
a gdyby było grown-up to przed musiało by być "a"
Third of all "BE" zamiast "do"
and finally 4th of all
"wanna" zamiast "gonna" w pytaniu ,
chociaż te dwa ostatnie mogłeś zrobić z pośpiechu, chcąc jako pierwszy pochwalić się swoimi zdolnościami przed publicznością niedouczonych sadoli, nie żebym ja się tym postem chwalił, to zupełnie co innego.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie