Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
BambiPMT 2023-08-21, 22:52 71
Ale pedalskie p🤬lenie. "To dalej są ludzie". Taki c🤬j. Mam taką zapora, śmierdzącą k🤬ę na osiedlu.
Powiedzieć, że śmierdzi, to jakby nic nie powiedzieć. Jakby go świeżym gównem wysmarować to smród by zelżał.
Ta j🤬a, śmierdzącą k🤬a pcha się do klatek i robi totalny syf. Nap🤬la wszystko w skafander, później gówno z gaci wytrzepuje, rozmazuje po klatce i idzie j🤬y na drugie piętro bo tam jeszcze nie naszczał.
Zero jakiejkolwiek refleksji, czy ludzkich odruchów.
Nawet nap🤬lać tego nie można, bo już nie raz obskoczyl wp🤬l, ale nie pomogło, za to ledwo trzyma się to gówno w jednym kawałku.
Dlatego robię mu kąpiele wiaderkiem, zanim się zeszczać pod siebie zdąży.
Każda p🤬lona k🤬a, która mówi, że to dalej ludzie nie se to w p🤬du bierze do siebie..
Zgłoś
~Dostojny 2023-08-21, 23:31 2
Bambrych napisał/a:

Ale pedalskie p🤬lenie. "To dalej są ludzie". Taki c🤬j. Mam taką zapora, śmierdzącą k🤬ę na osiedlu.
Powiedzieć, że śmierdzi, to jakby nic nie powiedzieć. Jakby go świeżym gównem wysmarować to smród by zelżał.
Ta j🤬a, śmierdzącą k🤬a pcha się do klatek i robi totalny syf. Nap🤬la wszystko w skafander, później gówno z gaci wytrzepuje, rozmazuje po klatce i idzie j🤬y na drugie piętro bo tam jeszcze nie naszczał.
Nawet nap🤬lać tego nie można, bo już nie raz obskoczyl wp🤬l, ale nie pomogło, za to ledwo trzyma się to gówno w jednym kawałku.
Każda p🤬lona k🤬a, która mówi, że to dalej ludzie nie se to w p🤬du bierze do siebie..

Połóż na klatce gąbkę nasączoną wódką.

podpis użytkownika

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
Kohei 2023-08-21, 23:48 9
gownostan hamburgerowy
niech zdychaja i tak ich nikt nie lubi
Zgłoś
Piecu88 2023-08-22, 0:02 11
Bambrych napisał/a:

To nagraj jakiś materiał jak wylewasz jakiś wrzątek na niego albo włączonego diaksa bez osłony rzucasz
Zgłoś
Loookas79 2023-08-22, 0:08 2
to nowy rodzaj jogi
Zgłoś
Bart47 2023-08-22, 0:27 30
Takie są efekty 'końcowe' w miastach rządzonych przez lewackich demokratów.
Zgłoś
Ciposzka 2023-08-22, 4:13 9
Ja k🤬a śpię w wyrze ,a wstaje połamana jakby mnie walec przejechał, a ci takie wymyślne pozy i jak nowi wstają
Zgłoś
Janko 2023-08-22, 6:58 5
J🤬e ćpuny k🤬y chodzące i do tego jeszcze przeszkadzają normalnym ludziom
Zgłoś
Pan_Cernik 2023-08-22, 6:58 13
PedałyiUkryDoGazu napisał/a:

To nagraj jakiś materiał jak wylewasz jakiś wrzątek na niego albo włączonego diaksa bez osłony rzucasz

Po c🤬j wrzątkiem? Wystarczy zagotować tak z wiaderko wody, wj🤬 ze 3-4 kg cukru, ostudzić i dopiero wtedy na niego wylać. Robaki i inne owady wp🤬lą go żywcem jak naj🤬y uśnie gdzieś na ławce...
Zgłoś
BambiPMT 2023-08-22, 7:19 8
Pan_Cernik napisał/a:

Po c🤬j wrzątkiem? Wystarczy zagotować tak z wiaderko wody, wj🤬 ze 3-4 kg cukru, ostudzić i dopiero wtedy na niego wylać. Robaki i inne owady wp🤬lą go żywcem jak naj🤬y uśnie gdzieś na ławce...

Tym bardziej, że c🤬jowo zrobisz krzywdę, a za człowieka pójdziesz siedzieć.

Dobry pomysł z cukrem, zastanawiałem się ostatnio jak ulepszyć kąpiel.
Zgłoś
Mr.Benny 2023-08-22, 7:39 4
No to dalej p🤬lmy, że powinno być dozwolone posiadanie na własny użytek, a psiarnia przyp🤬ala się do tych co mają przy sobie jeden gram. Tam właśnie policja przegrała walkę z przestępczością narkotykową. No i mamy wyniki

podpis użytkownika

Zgłoś
Antebot 2023-08-22, 8:20 2
Na trzeźwo takiego skłonu nie zrobię... joga pills? A tak serio to do utylizacji pasożyty. Nikt im tych dragon na siłę nie wciskał.
Zgłoś
Yolanda 2023-08-22, 8:34 4
Bambrych napisał/a:

Wiem o czym piszesz. Kiedyś taki obsarniec, był u mnie na klatce. Na bezdechu do domu człowiek zap🤬lał. Nie dotkniesz takiego ścierwa, bo nie wiadomo czym się zarazisz. Domofony, zamykanie na klucz... nic nie pomaga. Oni są jak szczury, wszędzie wejdą.
Zgłoś
BambiPMT 2023-08-22, 9:44 10
Mr.Benny napisał/a:

No to dalej p🤬lmy, że powinno być dozwolone posiadanie na własny użytek, a psiarnia przyp🤬ala się do tych co mają przy sobie jeden gram. Tam właśnie policja przegrała walkę z przestępczością narkotykową. No i mamy wyniki

Tylko przy legalizacji możemy mówić o jakimś zielsku abo co.
Tutaj wjechały opioidy. Heroina w postaci tabletek przeciwbólowych. Rozpoczęły to firmy farmaceutyczne a teraz kartele kończą robotę.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie