to nic innego jak wspinaczka, ja bym tego nie zrobił, ale jest do c🤬ja wspinaczy co by zrobili to
Najbardziej mnie śmieszy jak ludzie przez pół życia siedzą na siłowni a 2km nie przebiegną. Co mi z tego że w łapie ponad 60 cm jak kondycji, szybkości, zwinności k🤬a zero. Wiadomo, każdy chce dobrze wyglądać no ale ćwiczy się też po zdrowie i sprawność fizyczną za którymi idzie oczywiście też wygląd.
Koleś na filmiku prawdziwy kozak a nie ludzie chmury z siłowni.
podpis użytkownika
Nie mam nic konkretnego dopowiedzenia
Ciekawe ile tysięcy godzin spędził na doprowadzeniu swego ciała do takiej formy. W każdym bądź razie imponujące.

Ktoś wie kiedy wyjdzie gra Ninja Warrior ? Też bym się chętnie powspinał po linach i poskakał po drążkach itp.
Ale jak miał bańkę wygrać to ładniejszą dziewczynę mógł sobie znaleźć

Tysiące godzin ??? Poebało ? Po 1. Jak jesteś szczupły a nie j🤬y nerd sprzed kompa to rok ćwiczeń i nap🤬lasz jak ta małpa na drutach. Tyko te wielkie szafokoxy chodzą latami na siłownie i c🤬j z tego mają.
no w końcu Dżizus więc dokonał cudu
poza tym ...ja p🤬lę k🤬a! spróbowałem tak zawisnąć na samych palcach przy ścianie ...wytrzymałem całe w c🤬j 20 sekund. 75 kg... lepiej zacząć się ruszać a nie tylko r🤬ać - gość starszy ode mnie i mi wmawiają że dziadek jestem -_-

poza tym ...ja p🤬lę k🤬a! spróbowałem tak zawisnąć na samych palcach przy ścianie ...wytrzymałem całe w c🤬j 20 sekund. 75 kg... lepiej zacząć się ruszać a nie tylko r🤬ać - gość starszy ode mnie i mi wmawiają że dziadek jestem -_-
podpis użytkownika
Rock.
WIe jakie to uczucie mieć większe cycki od swojej dziewczyny :v
Filuuuu napisał/a:
Najbardziej mnie śmieszy jak ludzie przez pół życia siedzą na siłowni a 2km nie przebiegną. Co mi z tego że w łapie ponad 60 cm jak kondycji, szybkości, zwinności k🤬a zero. Wiadomo, każdy chce dobrze wyglądać no ale ćwiczy się też po zdrowie i sprawność fizyczną za którymi idzie oczywiście też wygląd.
poniewaz kazdy cwiczy w innym celu.jeden cwiczy aby miec duzo miesni inny za to zeby miec ladna rzezbe kolejny zas cwiczy kardio.wiadomo ze ktos kto ma duzo miesni bedzie mial klopot z bieganiem bo jednak dotlenic te miesnie to jest wysilek dla organizmu itd itd