👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

mesjasz19 napisał/a:
Odżywki to złooo, gorsze niż sterydy, mówi to wam Duke77.
Jeśli nie wiesz, jakie normy musi spełniać coś, co ma status suplementu, to się nie wypowiadaj. (podpowiem - może tam być cokolwiek)
Zawsze tymi odżywkami szprycują się c🤬y, które 80 kilo na płaskiej nie wycisną i najczęściej po 3 miesiącach już ich nie widuję.

Dieta to podstawa, jak ktoś nie dostarcza ze 4k kalorii i 120-150 g. białka, z dobrego jakościowo żarcia, dziennie, to żadne odżywki mu nie pomogą.

O kutfa jezus gibon....
Duke77 napisał/a:
chłopie Ty masz 21 lat, skad mozesz wiedziec co jest osiagalne, moi znajomi ktorzy trenuja po 9, 10 lat spokojnie maja 48/49 w bicku, ale to trzeba miec wiecej lat przetrenowanych. a suple sa dobre jak ktos pracuje i nie ma czasu zjesc.
Jeśli nie wiesz, jakie normy musi spełniać coś, co ma status suplementu, to się nie wypowiadaj.

No dobrze, ale wytłumaczy mi ktoś, jaki jest sens wrzucania tak długiego filmiku na player sadola? Przecież to mi się nigdy nie zbuforuje.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie