a ja c🤬j na to kładę bo i tak damy radę
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..

podpis użytkownika
-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..

marna napisał/a:
a ja c🤬j na to kładę bo i tak damy radę
![]()
Ach te kobiety Sadola

Kto grał w Saints Row The Third?
Don't know where your parents are,
Cry directly in this jar,
I will drink it at the bar,
Sip sippin' on Orphan Tears.
podpis użytkownika
Little children, near and far,Don't know where your parents are,
Cry directly in this jar,
I will drink it at the bar,
Sip sippin' on Orphan Tears.

nikt im nie zabroni tak samo jak nam nikt nie zabroni rewolucji ale c🤬j siedzimy dalej i przewijamy

Ta gra jest zajebista! Miałam ją kiedyś i nie mam pojęcia co się z nią stało.
I TO jest sztuka nowoczesna.
Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.

podpis użytkownika
Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.

A mnie rozp🤬ala tylko jedna rzecz: Polacy wyjeżdżający do hameryki i uważający sie za wielkich patriotów. Jak można sp🤬olić z kraju, robić na obcy żydowski kapitał i uważać się za patriote? Noż krew mnie zalewa, gdy widze te Polskie parady w juesej... Żyjemy w wolnej Polsce. Zabory sie skończyły i przymusowa emigracja w obawie o życie też. Jestem w stanie zrozumieć ludzi podążających za chlebem, nie mających wyboru, ale do k🤬y nędzy emigrantów z własnej woli zdzierżyć nie moge. Ja porównuje to zawsze do jednej rzeczy: Gdy odchodzisz z rodzinnego domu, zostawiając rodziców z kimś innym z rodzeństwa, nie powinieneś mieć już nic do gadania. Nie mieszkasz tam, nie płacisz rachunków, nie opiekujesz się rodzicami, to ktoś inny na to pracuje. Nie można wp🤬lać sie w obce koryto. Wyjechałeś i zostawiłeś, a ktoś inny tu został i męczy się żeby to dalej funkcjonowało. Wg mnie każdy jeden emigrant z Polski, ze stałym pobytem w obcym kraju, powinien zrzekać sie obywatelstwa, bo potem wygląda to tak, że pobiera 2 emerytury, a całe życie zarabiał na obcy kapitał...
Co to za film?
Quarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!
podpis użytkownika
Gallia est omnis divisa in partes tresQuarum unam incolunt Leftist aliam Vicani
Tertiam qui ipsorum lingua Muslimae nostra Ciapaki appellantur
Ave Gregorius Braun morituri te salutant!