👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:50
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
robsonx79 napisał/a:
Urban za komuny chciał śpiwory bezdomnym z Ameryki wysyłać. Każdy kraj możesz przedstawić w negatywnym świetle wybierając tylko pewne elementy. A wystarczy odpowiedzieć sobie na pytanie, gdzie sam chciałbyś żyć - w Usa czy w Kacapowie.
USA jest krajem nędzarzy. Większość ludzi żyje tam w ponizej minimum egzystencji.
Kacapia jest reżimem hybrydowym w którym oligarchia żyje z wyzysku reszty społeczeństwa.
USA to krwawy kapitalizm w którym jak w Rosji najbogatsi tez żyją z wyzysku.
Różnice sa tylko w prawach obywatelskich. W poziomie życia zwykłego obywatela raczej nie ma ich zbyt dużych.
jak mozna komus buty zabrac uzywane przeciez ja bym ich nawet niechcial nosic po kims .... jprdl
I tak kulturka, że nie było wkopywania łba w beton.
Jakbyś nie potrzebował higieny tak jak oni to by ci to nie przeszkadzało. To są potomkowie ludzi, którzy do tej pory żyją w chatkach ulepionych z uschniętego gówna.
KEMALINSKI napisał/a:
jak mozna komus buty zabrac uzywane przeciez ja bym ich nawet niechcial nosic po kims .... jprdl
Jakbyś nie potrzebował higieny tak jak oni to by ci to nie przeszkadzało. To są potomkowie ludzi, którzy do tej pory żyją w chatkach ulepionych z uschniętego gówna.
mwaski napisał/a:
Nędza sporej grupy ludzi w USA to akurat efekt drapieżnego kapitalizmu a nie socjalizmu.
Jesteś upośledzony.
Jeden uważa że jest samochodem i właśnie tankuje, drugi przyznaje mu rację i zabiera mu buty bo samochody do przemieszczania ich nie potrzebują.
podpis użytkownika
Wszystkie moje posty mają charakter czysto humorystyczny.Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie