👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale to Ameryka, kraj wolnych ludzi, wolnej myśli (w sensie wolność nie prędkość) Poszanowania odmienności.
Nie to co przaśny Radom czy tam Sosnowiec.
Nie to co przaśny Radom czy tam Sosnowiec.
Azzurri napisał/a:
A mógł frajer zawiązać buty
Możliwe że je ukradł i wolał się nie przywiązywać.

Nędza sporej grupy ludzi w USA to akurat efekt drapieżnego kapitalizmu a nie socjalizmu.
Urban za komuny chciał śpiwory bezdomnym z Ameryki wysyłać. Każdy kraj możesz przedstawić w negatywnym świetle wybierając tylko pewne elementy. A wystarczy odpowiedzieć sobie na pytanie, gdzie sam chciałbyś żyć - w Usa czy w Kacapowie.
mwaski napisał/a:
Nędza sporej grupy ludzi w USA to akurat efekt drapieżnego kapitalizmu a nie socjalizmu.
Potwierdzam: mam drapieżną działalność gospodarczą w PL i tu też ona przyczynia się do mojej nędzy.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie