Czyjeś szczęśliwe życie, czyjeś marzenia, ważne wydarzenia, święta i podróże, z jakiegoś powodu zostały wrzucone do śmieci i stały się towarem w sprzedaży sąsiedzkiej. Widząc to jest mi niesłychanie smutno, ale dzięki entuzjastom, którzy kupują i digitalizują stare slajdy, możemy podnieść kurtynę czasu i spojrzeć na tę epokę oczami zwykłych Amerykanów.
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
kocham tamte czasy... żałuję ze moja młodość nie przypadła na lata 50-te... teraz byłbym dziadkiem z alzheimerem i miałbym wyj🤬e na wszystko co obecne i pamiętał tylko tamte świetne lata
A tak nawiasem;
Mam pytanie do najlepszych ekspertów na świecie ale może być k🤬a ciężko: na 10 zdjęciu od góry jest most, odbudowany most... obudowane mosty to chyba coś typowego dla usa bo nie raz już spotkałem sie z takim widokiem. Pytanie; po co tam obudowuje się drewnianymi konstrukcjami mosty?
@up Oj nie świruj Wtedy się zaczynało wymyślanie. Teraz takich nie zobaczysz. W końcu pierwsze Playboye wyszły. Jeszcze te z obrazkami zamiast artykułów
kocham tamte czasy... żałuję ze moja młodość nie przypadła na lata 50-te... teraz byłbym dziadkiem z alzheimerem i miałbym wyj🤬e na wszystko co obecne i pamiętał tylko tamte świetne lata
A tak nawiasem;
Mam pytanie do najlepszych ekspertów na świecie ale może być k🤬a ciężko: na 10 zdjęciu od góry jest most, odbudowany most... obudowane mosty to chyba coś typowego dla usa bo nie raz już spotkałem sie z takim widokiem. Pytanie; po co tam obudowuje się drewnianymi konstrukcjami mosty?
no pięknie, w tych latach w USA miało klime w autach, centralne zamki, klime w domach, telewizory z pilotem (na kablu ale byl) a u nas ? zbieraliśmy gruz i szukaliśmy wlasnej dupy ....
Na 8 zdjęciu widać dziewczynkę ubraną bodajże w Polski strój ludowy taki do tańca ludowego.
Czyżby Polska rodzina? Tak mi się wydaje, przyjrzyjcie się dobrze.
Też odnosicie wrażenie, patrząc na fotografie, że USA tamtych czasów było jakieś takie prostsze, przejrzyste, poukładane? Jakby wszystko było na swoim miejscu i tworzyło jednolity obraz.
Ogólnodostępna część strony (nie wymagająca logowania) jest przeznaczona dla osób, które ukończyły 16 lat.
Niektóre podstrony oraz treści lub ich fragmenty posiadają dodatkowe oznaczenia klasyfikujące je jako przeznaczone wyłącznie dla osób pełnoletnich i wymagające stosownego potwierdzenia.
Rejestracja, zamieszcznie materiałów oraz komentarzy są przeznaczone wyłącznie dla pełnoletnich użytkowników strony.
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie*
* przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc. * wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie