Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Czyjeś szczęśliwe życie, czyjeś marzenia, ważne wydarzenia, święta i podróże, z jakiegoś powodu zostały wrzucone do śmieci i stały się towarem w sprzedaży sąsiedzkiej. Widząc to jest mi niesłychanie smutno, ale dzięki entuzjastom, którzy kupują i digitalizują stare slajdy, możemy podnieść kurtynę czasu i spojrzeć na tę epokę oczami zwykłych Amerykanów.
kocham tamte czasy... żałuję ze moja młodość nie przypadła na lata 50-te... teraz byłbym dziadkiem z alzheimerem i miałbym wyj🤬e na wszystko co obecne i pamiętał tylko tamte świetne lata
A tak nawiasem;
Mam pytanie do najlepszych ekspertów na świecie ale może być k🤬a ciężko: na 10 zdjęciu od góry jest most, odbudowany most... obudowane mosty to chyba coś typowego dla usa bo nie raz już spotkałem sie z takim widokiem. Pytanie; po co tam obudowuje się drewnianymi konstrukcjami mosty?
@up Oj nie świruj Wtedy się zaczynało wymyślanie. Teraz takich nie zobaczysz. W końcu pierwsze Playboye wyszły. Jeszcze te z obrazkami zamiast artykułów
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
kocham tamte czasy... żałuję ze moja młodość nie przypadła na lata 50-te... teraz byłbym dziadkiem z alzheimerem i miałbym wyj🤬e na wszystko co obecne i pamiętał tylko tamte świetne lata
A tak nawiasem;
Mam pytanie do najlepszych ekspertów na świecie ale może być k🤬a ciężko: na 10 zdjęciu od góry jest most, odbudowany most... obudowane mosty to chyba coś typowego dla usa bo nie raz już spotkałem sie z takim widokiem. Pytanie; po co tam obudowuje się drewnianymi konstrukcjami mosty?
no pięknie, w tych latach w USA miało klime w autach, centralne zamki, klime w domach, telewizory z pilotem (na kablu ale byl) a u nas ? zbieraliśmy gruz i szukaliśmy wlasnej dupy ....
Na 8 zdjęciu widać dziewczynkę ubraną bodajże w Polski strój ludowy taki do tańca ludowego.
Czyżby Polska rodzina? Tak mi się wydaje, przyjrzyjcie się dobrze.
Też odnosicie wrażenie, patrząc na fotografie, że USA tamtych czasów było jakieś takie prostsze, przejrzyste, poukładane? Jakby wszystko było na swoim miejscu i tworzyło jednolity obraz.