📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu

unpleasant napisał/a:
pracuje, zarabia na siebie i na swoje żarcie. Co w tym sadystycznego? Gdzie jest codzienna dawka czarnego humoru?
Wlewa szklankę wody do wanny i jak się położy to się przelewa a jak wychodzi z kibla to cofa i słychać pip pip pip
.
unpleasant napisał/a:
pracuje, zarabia na siebie i na swoje żarcie. Co w tym sadystycznego? Gdzie jest codzienna dawka czarnego humoru?
Body positive już jest na Sadolu, do LGBT też się ludzie przyzwyczają, zaakceptują.
smyki! gość pracuje i zarabia na siebie w Polsce siedziałby na rencie i dodatkach pielęgnacyjnych i miotał na lewo i prawo pretensjami, że go oszukali bo jemu się więcej należy.
BambiPMT napisał/a:
jeżeli nie jesteś tutaj, żeby śmiać się z takich, to po co? Żeby konia walić?
Do której kategorii się zaliczasz? Nie masz zębów? Ważysz 300kg? Z piwnicy nie wychodzisz? Bo tacy szczęśliwi ludzie jak ty, chyba wchodzą tu przez przypadek.
Ja tu wchodzę, żeby oglądać laski z fiutami i maczetowanie meksykańskich gangusów...
BigLebovsky napisał/a:
Rozgryzłes mnie całkowicie. Szacun. Nie marnuj swojego czasu na sadolu. Twoje miejsce jest w tajnych służbach. Szczęśliwej drogi już czas.
Jie było to trudne, aby cię rozgryźć bezzębny, chudy zakolaku 😀
unpleasant napisał/a:
Oho, grubas alert
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie