📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:16

On raczej się do butelki nie wysika. Prędzej do jakiejś wielkiej miski czy coś podobnego
pracuje, zarabia na siebie i na swoje żarcie. Co w tym sadystycznego? Gdzie jest codzienna dawka czarnego humoru?
Jestem pod wrażeniem że z taką lekkością wskoczył do kabiny 😃
Ja bym chciał zobaczyć co ty robisz, jak wyglądasz,ciekawe dlaczego czujesz się od niego lepszy? Czyżbyś nie miał takiego powodu?
jajkob napisał/a:
Ja bym chciał zobaczyć co ty robisz, jak wyglądasz,ciekawe dlaczego czujesz się od niego lepszy? Czyżbyś nie miał takiego powodu?
Gdybym ci powiedział co robię to i tak byś nie uwierzył. Wyglądam świetnie,ale nie mam w zwyczaju zadawać się z kimś kogo interesuje jak wygląda inny chłop.
No tak napisałem to dokładnie w tym sensie....
[ Dodano 2025-05-26, 12:22 ]
Zapomniałem, że tu nie ma dyskusji tylko frustraci
[ Dodano 2025-05-26, 12:22 ]
Zapomniałem, że tu nie ma dyskusji tylko frustraci
unpleasant napisał/a:
pracuje, zarabia na siebie i na swoje żarcie. Co w tym sadystycznego? Gdzie jest codzienna dawka czarnego humoru?
Proszę, tutaj masz codzienną dawkę czarnego humoru prosto z sadola anno Domini 2025
sadol.pl/t/610958
sadol.pl/t/610915
jajkob napisał/a:
Trudo widziec takiego tucznika i nie czuc sie od niego lepszym. On ledwo chodzi, a ja to nawet moge sie chwile przebiec, juz nie mowiac o umiejetnosci zrobienia chociaz jednego przysiadu, czy glupiej pompki. On jest niepelnosprawny na wlasne życzenie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie