Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
psyhepl 2025-05-26, 11:35 10
On raczej się do butelki nie wysika. Prędzej do jakiejś wielkiej miski czy coś podobnego
Zgłoś
unpleasant 2025-05-26, 11:35 107
pracuje, zarabia na siebie i na swoje żarcie. Co w tym sadystycznego? Gdzie jest codzienna dawka czarnego humoru?
Zgłoś
Dejdwazlote 2025-05-26, 11:37 14
Nadmuchana sprawa
Zgłoś
Bestia_z_cricolandu 2025-05-26, 11:46 44
Jestem pod wrażeniem że z taką lekkością wskoczył do kabiny 😃
Zgłoś
smc 2025-05-26, 11:48 10
Tak się kończy wstrzymywanie moczu.
Zgłoś
jajkob 2025-05-26, 11:57 3
Ja bym chciał zobaczyć co ty robisz, jak wyglądasz,ciekawe dlaczego czujesz się od niego lepszy? Czyżbyś nie miał takiego powodu?
Zgłoś
BambiPMT 2025-05-26, 12:01 27
jajkob napisał/a:

Ja bym chciał zobaczyć co ty robisz, jak wyglądasz,ciekawe dlaczego czujesz się od niego lepszy? Czyżbyś nie miał takiego powodu?

K🤬a może być jednym z najgrubszych Polaków. Ale do tego j🤬ego tucznika mu pewnie brakuje 100kg albo ćwierć tony.
Sam fiuta spod sadła nie widzisz, że tak się przejąłeś?

[ Dodano: 2025-05-26, 12:01 ]
unpleasant napisał/a:

pracuje, zarabia na siebie i na swoje żarcie. Co w tym sadystycznego? Gdzie jest codzienna dawka czarnego humoru?

Że ledwo k🤬a chodzi. J🤬y spaślak. Chociaż szacun, że potrafi do kabiny się wp🤬lić.
Zgłoś
BigLebovsky 2025-05-26, 12:11 3
jajkob napisał/a:

Gdybym ci powiedział co robię to i tak byś nie uwierzył. Wyglądam świetnie,ale nie mam w zwyczaju zadawać się z kimś kogo interesuje jak wygląda inny chłop.

podpis użytkownika

mam w dupie małe miasteczka
Zgłoś
jajkob 2025-05-26, 12:19 2
No tak napisałem to dokładnie w tym sensie....

[ Dodano 2025-05-26, 12:22 ]
Zapomniałem, że tu nie ma dyskusji tylko frustraci
Zgłoś
draxidox 2025-05-26, 12:43 4
Ja bym go z pracy wyj🤬 na miejscu pracodawcy, przecież on stanowi połowę masy załadunku tego zestawu xD

podpis użytkownika

Natura sama eliminuje debili.
Zgłoś
EksporterZła 2025-05-26, 12:48
unpleasant napisał/a:

Proszę, tutaj masz codzienną dawkę czarnego humoru prosto z sadola anno Domini 2025

sadistic.pl/t/610958

sadistic.pl/t/610915
Zgłoś
KamilDC86 2025-05-26, 12:49 10
BigLebovsky napisał/a:

Gdybym ci powiedział co robię to i tak byś nie uwierzył. Wyglądam świetnie,ale nie mam w zwyczaju zadawać się z kimś kogo interesuje jak wygląda inny chłop.

'Wyglądam świetnie'' hahahaha. No i oczywiście przechwałki czego to nie robię hahahaha.Jesteś tak zajebisty jak reszta użytkowników tego portalu,wk🤬iony na cały świat,bo w życiu się nie powiodło,do tego brzydka morda i do tego bez połowy zębów i dlatego tylu tu siedzi zaburzonych, wykolejonych ancymonów, żeby mogli się wyżyć na grubasach, na czarnych itp. 🤣🤣🤣🤣
Zgłoś
okmont111 2025-05-26, 12:50 3
jajkob napisał/a:

Trudo widziec takiego tucznika i nie czuc sie od niego lepszym. On ledwo chodzi, a ja to nawet moge sie chwile przebiec, juz nie mowiac o umiejetnosci zrobienia chociaz jednego przysiadu, czy glupiej pompki. On jest niepelnosprawny na wlasne życzenie.
Zgłoś
BambiPMT 2025-05-26, 13:04 3
KamilDC86 napisał/a:

'Wyglądam świetnie'' hahahaha. No i oczywiście przechwałki czego to nie robię hahahaha.Jesteś tak zajebisty jak reszta użytkowników tego portalu,wk🤬iony na cały świat,bo w życiu się nie powiodło,do tego brzydka morda i do tego bez połowy zębów i dlatego tylu tu siedzi zaburzonych, wykolejonych ancymonów, żeby mogli się wyżyć na grubasach, na czarnych itp. 🤣🤣🤣🤣

jeżeli nie jesteś tutaj, żeby śmiać się z takich, to po co? Żeby konia walić?
Do której kategorii się zaliczasz? Nie masz zębów? Ważysz 300kg? Z piwnicy nie wychodzisz? Bo tacy szczęśliwi ludzie jak ty, chyba wchodzą tu przez przypadek.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie