Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Insaner 2025-05-26, 21:35 2
Nie pochwalam takiej sylwetki, bo to proszenie się o śmierć 20-30 lat przed czasem, ale prawda jest taka że większość komentujących tu osób gdyby pracowała za kiepskie pieniądze w USA to by też tak wyglądała już po kilku latach. Tam naprawdę sprzedają tak kaloryczne, tak tłuste i słodkie gówno w sklepach, że jedząc chleb tostowy będziecie się czuli jakbyście zjedli w Polsce 2 mega paczki chipsów i popili 2l colą z cukrem.

Można oczywiście jeść mniej, ale to wtedy jest efekt jak po McDonaldzie - człowiek jest najedzony tylko chwilę, a potem chodzi głodny.
Zdrowa żywność jest tam droga, a mimo to warzywa w plastiku są praktycznie pozbawione smaku.

Do tego dochodzi jeżdżenie wszędzie samochodem, bo odległości są tam ogromne i liczone w minutach.... jazdy autem. Chodników i przejść dla pieszych prawie nie ma, także jakby ktoś chciał sobie zrobić 2 godzinny spacer do pobliskiego supermarketu to też odpada.
Zgłoś
Anana_Kofana 2025-05-26, 21:38 1
O kurna, grubszy chyba nawet ode mnie! Nie myślałem, że to fizycznie możliwe... A więc mam jeszcze zapas.
Zgłoś
KlekotJajec 2025-05-26, 21:53
Jeszcze mu spodnie z dupy spadają czy mi się wydaje ?
Zgłoś
CrystalFairy 2025-05-26, 21:55 1
majeńka napisał/a:

Innym pojazdem już nie może się poruszać.

Czymś go tam dadzą radę opuścić do grobu
Zgłoś
majeńka 2025-05-26, 21:59 1
100pa napisał/a:

Kierowcy może i tak, ale tutaj masz dla odmiany polską kierowczynię TIR-a
Iwona Blecharczyk Trucking Girl

Taką tirówkę to ja rozumiem!

podpis użytkownika

Powiedzcie proszę że pogib.
Zgłoś
PogromcaczarnuchówKKK 2025-05-26, 22:14 2
Odp🤬lcie się od tego człowieka. Żyje własnym życiem i tak jak ktoś napisał zarabia na własne utrzymanie. Już całkiem poj🤬o wam się w garach.
Zgłoś
kamerdynerccs 2025-05-26, 23:27 2
on wsiadając przekroczył dopuszczalny tonaż...
Zgłoś
Presty 2025-05-27, 1:11 1
unpleasant napisał/a:

pracuje, zarabia na siebie i na swoje żarcie. Co w tym sadystycznego? Gdzie jest codzienna dawka czarnego humoru?

Dla mnie czarny humor to masowa produkcja podkoszulków w tym rozmiarze.

K🤬a, ja bym takim moje S80 przed gradobiciem zabezpieczył
Zgłoś
PsikutaBezS 2025-05-27, 3:52
To tylko złudzenie.
Po prostu on ma grube kości i jest niski, dlatego tak się wszystkim wydaje.
Zgłoś
JoSeed 2025-05-27, 6:15
KlekotJajec napisał/a:

Jeszcze mu spodnie z dupy spadają czy mi się wydaje ?

Schudł nieco...
Zgłoś
Olakicia 2025-05-27, 8:15
BambiPMT napisał/a:

jeżeli nie jesteś tutaj, żeby śmiać się z takich, to po co? Żeby konia walić?
Do której kategorii się zaliczasz? Nie masz zębów? Ważysz 300kg? Z piwnicy nie wychodzisz? Bo tacy szczęśliwi ludzie jak ty, chyba wchodzą tu przez przypadek.

Ej, ja nie mam konia, mam zęby, ważę 45 kg, nie mam piwnicy i jestem szczęśliwa🙄
I bynajmniej nie wchodzę tu przez przypadek, a oglądam wszystko. Jak Wielki Sadol przykazał😒
Zgłoś
blackburn 2025-05-27, 8:58
Ja się zastanawiam co jest nie tak dziś z ludźmi. Popatrzmy na Kierowców lat 70/80 z USA. Fajne, piwo (tak pili podczas jazdy) traskali kilometrów od cholery bo nikt ich nie kontrolował, i? I wyglądali jak ludzie, dziś jak oglądasz vloga np Rafała zazuniuka to k🤬a kierowcy wyglądają jak ludziki z wall-e.
Mimo że jeżdżą mniej i mają więcej możliwości zadbania o siebie.
Zgłoś
ConantheBarbarian 2025-05-27, 9:00
nadal jest w miarę funkcjonującym członkiem społeczeństwa, pomijając leki na cukrzycę, które prawdopodobnie są opłacane przez państwowe ubezpieczenie zdrowotne

podpis użytkownika

"What is the best thing in life? To crush your enemies, to see them driven before you and to hear the moans of their women!"
Zgłoś
BambiPMT 2025-05-27, 9:47 2
ConantheBarbarian napisał/a:

nadal jest w miarę funkcjonującym członkiem społeczeństwa, pomijając leki na cukrzycę, które prawdopodobnie są opłacane przez państwowe ubezpieczenie zdrowotne

Państwowe co? W stanach?
Zgłoś
SpalonyŻymianin 2025-05-27, 10:25 1
Ale j🤬y ulaniec. Nie wiem co trzeba mieć sp🤬olone pod garem zeby go k🤬e bronić. Pewnie żonki sadolowych obrońców salcesona też "grubokostne" i "hore na cukżyce".

J🤬 spaślaków prądem

podpis użytkownika

The body positivity movement is the only mevement that requires no movement
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie