Amerykanie na święta najbardziej pragną pokoju na świecie. Ruszyli więc masowo do sklepów z bronią.
Udostępnij na Facebooku
Skopiuj link
konto usunięte
2012-12-24, 14:47
konto usunięte
2012-12-25, 2:57
konto usunięte
2012-12-25, 16:33
Może nie śmieszne ale przekaz prawdziwy
Jeśli chcesz pokoju, szykuj się na wojnę.
- Platon
Największy absurd to ten, że (oprócz tak bardzo potrzebnej dla ich bezpieczeństwa wizy) zanim wsiądziemy na pokład samolotu, jesteśmy zeskanowani wzdłuż i wszerz jak kryminaliści, by po wyjściu z lotniska w jułesej pierwszy lepszy idiota mógł nas zabić z legalnie posiadanej spluwy. Dlatego sram na nich i w życiu tam nie polecę, jeśli oni mnie nie szanują, to ja odwzajemniam tym samym.
konto usunięte
2012-12-25, 23:13
@soqu1
Z pewnością będą za Tobą płakać.
Wyobrażacie sobie co by sie działo jakby w Polsce Zalegalizowali posiadanie broni? Na każdej imprezie rodzinnej przy wódeczce ze szwagrem -Założe sie że nie strzelisz sobie w łeb. -Co,ja nie strzele?! To pa na to.
konto usunięte
2012-12-25, 23:57
w juesej mają ławy przysięgłych i sklepy z bronią to dlaczego nie zrobią zajeb skazanego nówką funką dopiero kupioną ręczną armatką?.
konto usunięte
2012-12-26, 0:16
@FrasQs ile członków Twojej rodziny zadźgało się podczas wczorajszej Wigilii?
konto usunięte
2012-12-26, 0:40
konto usunięte
2012-12-26, 3:10
FrasQs napisał/a:
Wyobrażacie sobie co by sie działo jakby w Polsce Zalegalizowali posiadanie broni? Na każdej imprezie rodzinnej przy wódeczce ze szwagrem -Założe sie że nie strzelisz sobie w łeb. -Co,ja nie strzele?! To pa na to.
Następny co wierzy że w Polsce tradycja strzelectwa zaczęła się w epoce rządów w Polsce przez stalina, przed II wojną broni w polskich domach było dużo, komuchy zrobiły z ludzi niewolników bez broni, i bojących się nawet krzyknąć na napastnika żeby ich nie zaskarżył
konto usunięte
2012-12-26, 3:44
No tak szczyt głupoty, lepiej niech dalej świry z plecakiem pełnym broni pomykają od klasy do klasy wiedząc że jedyne co im grozi to to że ktoś w nich kredą rzuci lub piórnikiem. Taki czubek głupi nie jest na tyle głupi nie pójdzie na samobójczą misję, teraz jak szkoły są miejscami wolnymi od broni można tam urządzać masakry na każdej długiej przerwie, ja nie napadał bym miejsca gdzie za 1-2 minutę zjawi się ktoś z bronią lub odstrzeli mnie w bramie wejściowej.