📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:42

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

więcej tego jest tutaj:
polandia.wp.tv/pl/index.html?ticaid=5f11dm1075063
polandia.wp.tv/pl/index.html?ticaid=5f11dm1075063

DonBaszajote napisał/a:
bardzo ładna wstawka, browar.
Beka jak powiedział, że amerykańscy żołnierze wiedzą o co walczą...nie sądzę.
jak to o co? o ropę

Mother of God, wy tak na poważnie? Przecież ten filmik wieki ma i nie wiem czy tu już kiedyś go nie widziałem.
Swoją drogą znam pana majora Spencera osobiście. Prowadzi u siebie na ranczu ciekawe szkolenia pod nazwą Ranger School. Gimbaza powinna jedno takie szkolenie odwiedzić
Swoją drogą znam pana majora Spencera osobiście. Prowadzi u siebie na ranczu ciekawe szkolenia pod nazwą Ranger School. Gimbaza powinna jedno takie szkolenie odwiedzić

wie ktoś gdzie można dostać taką koszulkę jak jest w 11:28 po prawej z napisem: i'm his because i like his kielbasa

Przecież każdy amerykanin jest w pełni świadomy co się dzieje na świecie. Wszyscy by się pozabijali sami nawzajem gdyby nie oni. W dodatku przecież Europa to kraj i niech ktoś powie że nie to wyśmieją.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie