👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Czekamy na odpowiedź amerykańskiej ambasady w Czechach.
Strč prst skrz krk, motherfucker!
Strč prst skrz krk, motherfucker!

Wkońcu zaczęto wstawiać tutaj ludzi z jakiegoś normalnego KRAJU
Mam szacunek do USA za to co zrobił George Bush, mało kto wie ale bush podpisał się w księdze kondolencyjnej Józefa Piłsudskiego.
A temu czarnemu obamie nawet się nie chciało iść kiedy była katastrofa w smoleńsku, bo grał w golfa :/
Mam szacunek do USA za to co zrobił George Bush, mało kto wie ale bush podpisał się w księdze kondolencyjnej Józefa Piłsudskiego.
A temu czarnemu obamie nawet się nie chciało iść kiedy była katastrofa w smoleńsku, bo grał w golfa :/

straatveger, tyle czasu na tym świecie żyjesz i jeszcze do Ciebie nie przemawia, że te wszystkie gesty i zachowania rządzących to jedna wielka pozerka ? Bush to jeden z wielu marionetek-skur*ieli, z tym że za czasów jego "przewodzenia" USA, Polska jeszcze nie dawała dupy zachodowi i wschodowi tak jak to robi teraz. Także Obama już nie musi się starać nawet o względy, bo gajowy liże dupkę na wejściu.
Haha...w Ch#j śmieszne...tak śmieszne jak tabuny naszych rodaków przed ambasadą w kolejce po wizy..

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie