Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 33 minuty temu
🔥 Sosnowiec,31.07.2025 - teraz popularne
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2013-09-06, 16:09
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
1.Michal 2013-09-06, 16:20
@up
Chiny, które są największym światowym eksporterem, nie są zainteresowane natychmiastowym zwrotem swoich pieniędzy, ponieważ mogłoby to obniżyć eksport do USA. (Wikipedia)
Trzeba się dobrze ustawić, by pożyczający obawiał się spłaty bardziej niż biorca
Zgłoś
cinsonik 2013-09-06, 17:29 2
Przecież w Syrii aktualnie nie ma żadnego surowca, po który USA mogłoby tam iść... chyba, że mnie ktoś oświeci?
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-06, 17:34 5
cinsonik napisał/a:

Przecież w Syrii aktualnie nie ma żadnego surowca, po który USA mogłoby tam iść... chyba, że mnie ktoś oświeci?

Dokładnie. Poza tym jak mnie wnerwia taka hipokryzja. Jak Polacy napadnięci przez Niemców, Rusków, to pomóż Zachodzie! Bo tutaj nam źle. Ale u nich dobrze, mogli mieć to w dupie.

A teraz ludzie giną (pal sześć kto ma tam rację) w dziesiątkach codziennie, to jakiś naród gdzieś w środkowej Europie sobie komentuje.

Gdyby to u nas było powstanie przeciw władzy to byście błagali żeby USA przyszło z pomocą. Jak to było za każdym naszym powstaniem.

Po kim jak po kim, ale Polakach spodziewałbym się większej wyrozumiałości. Jasne, że USA coś będą z tego miały. A co, ktoś coś robi na świecie za darmo? Ale chyba nie o to chodzi, tylko o ludzkie życia.
Zgłoś
161ZT650 2013-09-06, 17:46 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-06, 17:52
Rysunek idealnie pokazuje taktykę cara Putina i kacapów... (Gruzja, Czeczenia, Ukraina, Białoruś, Polska...) Akurat co do Polski, Ukrainy i Białorusi to zamiast karabinów jest rynek, polityka i szantaż.
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-06, 18:04 11
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-06, 18:30
Zgłoś
1991adam1991 2013-09-06, 18:39 2
up@
Jeżeli dla Ciebie mordowanie tysięcy istnień dla zarobienia kasy nie jest wystarczająco sadystyczne... To sam stąd wyjdź Zresztą bardzo ważny temat w dzisiejszych dniach i powinno się go nagłaśniać gdzie się da bo w Twoim ukochanym tvn`nie jedyne co można usłyszeć to kłamstwa, a kulisy wojny są całkowicie inne.
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-06, 19:58
Zgłoś
Muzz 2013-09-06, 20:18
Bzdura jakaś, toż to Contra! Jeden amerykaniec strzela zwykłym gunem, drugi laserem, a trzeci tym takim wirującym badziewiem!
Zgłoś
ellsworth 2013-09-06, 20:31
No ja rozumiem, że się Egipcjanie 4000 lat temu połakomili na Syrię, bo drewno kosztowało u nich fortunę, ale jeśli myślisz, że jaknesi będą masowo wywozić cedry z Syrii to się grubo mylisz.
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-06, 20:40
Zgłoś
MateuszMmz 2013-09-06, 20:52
cinsonik napisał/a:

Ja cię oświece: Spójrz na mapę świata i zobacz, gdzie leży Syria. Amerykanie chcą nie tylko bronić Izrael od wschodu ale także "interweniować zbrojnie" (jak to ładnie brzmi...) w Iranie
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem