fragment z kreskówki "The Simpsons" pokazujący ignorancje Amerykanów.
Polański skorzystał że mała dała
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-02-23, 3:42
konto usunięte
2012-02-23, 16:19
może mieć nawet 13 lat oby młodo wyglądała
konto usunięte
2012-02-23, 17:04
Diuchni napisał/a:
fragment z kreskówki "The Simpsons" pokazujący ignorancje Amerykanów.
Gdybyś obejrzał przynajmniej jeden odcinek w całości, to wiedziałbyś że serial nie pokazuje ignoracje amerykanów, tylko głupote Homera.
konto usunięte
2012-02-23, 18:28
@up
Czyli obrazuje większość tego społeczeństwa.
konto usunięte
2012-02-23, 19:14
demz
2012-02-24, 1:59
Zastanawia mnie ilu to w życiu spotkaliście Amerykanów, by mieć taką opinię? Tę głupotę chyba widzieliście tylko w skeczach typu: "wpadka uczestnika Milionerów", itp. W takim razie polecam pierwszą lepszą polską produkcję - "Matura to Bzdura". Drugi przykład to nasz Sejm. Jeśli mamy ludzi oceniać tylko na bazie Internetowych popisów jednostek, to wychodzi na to, że Polacy są jeszcze głupsi. A przykłady ignorancji mamy w postach wyżej.
Widzę tutaj najmądrzejsi są ludzie "w dupie był i gówno widział" ...
BTW. widocznie jestem tępy, ale nie kminię co ma hipokryzja do tego filmiku?
konto usunięte
2012-02-24, 2:43
@Up
4 razy przewijałem, żeby zrozumieć o co chodzi z tą hipokryzją ^^ Też nic nie znalazłem.
Widzę, że dużo użytkowników tego portalu, traktuje sadistic.pl niczym nowobogaccy TVN.
hipokryzja fajnie brzmi wiec trzeba dac znac ze takie slowo sie slyszalo, gdzies lub od kogos ale co ono oznacza i czego dotyczy to juz nie wazne
konto usunięte
2012-02-24, 10:54
e tam, Homer jest zajebisty
Wlasnie postac Hom,era to jest parodia osobowsci zatrutej kultura masowa. Gwarantuje ci miszczu, ze wiecej tego znajdziesz pod swoim dachem niz ci sie wydaje.
konto usunięte
2012-02-24, 13:33
Jak można oglądać Simpsonów z lektorem?
konto usunięte
2012-02-24, 15:23
uwielbiam ich
konto usunięte
2012-02-24, 21:03