Film promujący sieć policyjną. Ciekawie to wygląda.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2017-05-21, 1:48
Chyba gdzieś to już widziałem...
A tak Watch_Dogs
A tak po za tym trzymanie wszystkiego w formie elektronicznej nie jest godne zaufania. No chyba że te zeznania nagrane prze policjanta później są przepisywane przez kogoś na papier.
To jest po to żeby policja nie musiał pisać i czytać, bo dla nich jest to za trudne.
konto usunięte
2017-05-21, 21:42
Ciekawy system... po ostatnich dziwacznych dziejach w PL był by rewolucyjnym narzędziem do walki z korupcją, kłamstwami, nadmierną agresją i ogólnie niesłuchaniem się Pana....
@up
Normalnie jak widzę takie teksty to od razu sobie myślę że przylazł sebix JP90% (bo jak przychodzi co do czego to się jednak trochę cyka)
Ale tak po prawdzie nie mogę sobie przypomnieć jakiejkolwiek dobrej akcji gdzie policja pomogła a nie uprzykrzała życie albo się po prostu zbłaźniła(mowa oczywiście o naszej policji)
Muszę to podesłać swojemu dzielnicowemu. Ostatnio jak byłem na dołku to wciąż pisał na maszynie do pisania
konto usunięte
2017-05-22, 8:57
b0r000 napisał/a:
Ale tak po prawdzie nie mogę sobie przypomnieć jakiejkolwiek dobrej akcji gdzie policja pomogła a nie uprzykrzała życie albo się po prostu zbłaźniła
To już zasługa naszej mentalności. Łatwiej narzekać, niż powiedzieć coś dobrego.
Interweniujący biały ze swoim murzynem to tak jak funkcjonariusz z psem policyjnym. Co w tym dziwnego, że używa się zwierząt do interwencji.
C0C0JAMBO, Akurat z tą korupcją to nie jest wcale aż taki problem, każdy by wolał dać policjantowi "na kawe" niż płacić 5 stówek dla państwa.
konto usunięte
2017-05-23, 22:36
A hakując tą sieć dostajesz dostęp do aktualnych pozycji każdego policjanta w mieście.