Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Brawo dalej ich traktujcie ulgowo .... Bo to przeciesz czarny
Dostała pląbe a reszta zaczyna skakac i wrzeszczeć .... Oni nie potrafią żyć jak ludzie cywilizowani
KAŻDY nauczyciel w hameryce powinien być szkolony z obsługi broni i w takową powinien być zawsze wyposażony biorąc pod uwagę co się odp🤬la u nich w kraju.
Ciekawy jestem całego kontekstu, łącznie że padają słowa "she is about to lose her job" więc stawiam, że afera była większa. Nie chcę tutaj bronić tego małpopodobnego, ale w sytuacji, w której dostał od nauczyciela drzwiami to wk🤬ił się i nie dziwię się takiej reakcji, łącznie że widywałem białych którym podobnie odp🤬lało w np. szkole. Tak czy inaczej, oglądanie przemocy zawsze jest zabawne.