@up Proszę bardzo
Po przetłumaczeniu traci to sens, ale jest na to sposób.
''20 lat temu mieliśmy Johnny'ego Cash'a, Bob'a Hope'a i Steve'a Jobs'a . Teraz nie mamy pieniędzy ["Cash"], nadziei ["Hope"] i pracy ["Jobs"]. Nie pozwólcie umrzeć Kevin'owi Bacon'owi ["Bekonowi/Boczkowi"]!"

Po przetłumaczeniu traci to sens, ale jest na to sposób.
''20 lat temu mieliśmy Johnny'ego Cash'a, Bob'a Hope'a i Steve'a Jobs'a . Teraz nie mamy pieniędzy ["Cash"], nadziei ["Hope"] i pracy ["Jobs"]. Nie pozwólcie umrzeć Kevin'owi Bacon'owi ["Bekonowi/Boczkowi"]!"

coś podobnego słyszałem
Umiera stary Gruzin. Przy łożu śmierci siedzi jego wnuk. Umierający mówi:
- Kiedyś, gdy umarł Lenin, umarł i leninizm... Kiedy umarł Stalin, umarł stalinizm...
- Dziadku Onanie, nie umieraj!

Umiera stary Gruzin. Przy łożu śmierci siedzi jego wnuk. Umierający mówi:
- Kiedyś, gdy umarł Lenin, umarł i leninizm... Kiedy umarł Stalin, umarł stalinizm...
- Dziadku Onanie, nie umieraj!
J🤬Ludzi napisał/a:
Czyli nawet twoja mama rozumie?
Za pojazd po rodzicach c🤬j Ci w dupę i kotwica w plecy.
podpis użytkownika
Rzeczywistość to iluzja wywołana brakiem alkoholu w organiźmie.

"Najpierw pedały, a teraz zoofile, a co potem? Pedofile?" Oj obawiam się, że już trochę za późno. W Holandii od lat działa już organizacja walcząca o legalizację pedofilii.
.Adrian. napisał/a:
Za pojazd po rodzicach c🤬j Ci w dupę i kotwica w plecy.
Jaki k🤬o pojazd? pytam tylko czy jego stara rozumie ty brudna ruro

za pojazd po mnie c🤬j ci w dupe na sucho i trzy zgniłe jabłka
J🤬Ludzi napisał/a:
Jaki k🤬o pojazd? pytam tylko czy jego stara rozumie ty brudna ruroWk🤬iają mnie takie zjeby że zaraz cisną na tych co nie rozumieją po angielsku śmieciu zaj🤬y.
za pojazd po mnie c🤬j ci w dupe na sucho i trzy zgniłe jabłka
Nie lubię zgniłych jabłek

podpis użytkownika
Rzeczywistość to iluzja wywołana brakiem alkoholu w organiźmie.

AppleX napisał/a:
nie oglądam kwejka... The Offspring na FB zamieścił.
"Jestem twardy! Oglądam tylko sadistic, best gore i rzucam komentarze jak prawdziwy twardziel kiedy na filmie zdechnie chomik lub kot! Każdemu bym wp🤬lił, wszędzie zrobił porządek WHOA! Jestem Bruce Lee! Kwejka oglądają tylko gimbusy i cioty"
Wiemy, wiemy..

Noriax napisał/a:
@Arkadiusz432: Pijany jesteś? To chyba niezbyt na temat?
Racja, nie wiem jak, ale skomentowałem nie ten post co trzeba...
Tylko żeby mieć Bacon trzeba mieć też Cash, a jak nie ma Jobs to nie będzie tez Bacon
Miej na wszystko wyj🤬e, a będzie Ci dane
podpis użytkownika
Hold me, Thrill me, Kiss me, Kill meMiej na wszystko wyj🤬e, a będzie Ci dane

Gienek2 napisał/a:
k🤬a ja nie znam angielskiego albo jestem w nim zielony ale rozumiem co tam jest napisane :/
K🤬a a czytać to Ty potrafisz? 4 osoby to już wyjaśniły wyżej...

@J🤬Ludzi
Po Twoim tekście wnioskuje,iż masz ból dupy z tego powodu że nie zrozumiałeś tego tekstu i zaliczasz się do osobników o których napisalem
Po Twoim tekście wnioskuje,iż masz ból dupy z tego powodu że nie zrozumiałeś tego tekstu i zaliczasz się do osobników o których napisalem