Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
robson101 2012-06-01, 16:06 1
ale nam przysłodził, piwo trzeba koniecznie dac
Zgłoś
Konto usunięte 2012-06-01, 16:13
jakie k🤬a syfony do dozownika??? Dziadek miał bar, ojciec miał bar, ja mam bar ale k🤬a o "syfonie do dozownika" w życiu nie słyszałem!
Zgłoś
Konto usunięte 2012-06-01, 16:23 1
Spoko ze broni naszego kraju mimo tego ze polakiem nie jest. Ale jak słuchałem jego wypowiedzi to miałem wrażenie jakby o Polsce nie mówił, no oprócz tego fragmentu o naszych kobietach, bo zaliczają się do najpiękniejszych na świecie.
Zgłoś
Konto usunięte 2012-06-01, 16:36 1
Koleś w Polskiej Lidze Koszykówki rozegrał 10 sezonów, więc raczej wie o czym mówi
Zgłoś
Dildowagins 2012-06-01, 16:45
tolerancyjy? on chyba nie zna sadistica
Murzyn swoje zrobił, murzyn może odejść.
A tak na poważnie to chwała mu za tą wypowiedź.

podpis użytkownika

jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Zgłoś
cynthian19 2012-06-01, 17:21
soadfan napisał/a:

Jest od c🤬ja rasistów i oszołomów, a teraz nagle się wszyscy czują urażeni, że ktoś to powiedział.

Gdyby to powiedział jakiś John Doe na forum internetowym, to nie miałoby żadnego znaczenia. Jeżeli jednak takie słowa wypowiada celebryta/osoba publiczna i jest cytowany przez światowej rangi media, to wtedy nabierają one mocy, zyskują rangę "polityki". I to trzeba zrozumieć i umieć rozróżnić. W takiej oto polityce nie jest ważne czy dana osoba ma rację, bo oczywiscie - u nas, jak w każdym innym państwie jest ogromna liczba, jak to określiłes "oszołomów" - jednakowoż obowiązkiem nas, a zwłaszcza naszych tzw. polityków jest bronić godności i dobrego imienia Polski oraz interesu narodowego Polaków na arenie miedzynarodowej.
Zgłoś
Phallucifer 2012-06-01, 17:41
To wszystko ma ironiczny wydzwiek. Moze to dlatego, ze w Polsce bywa roznie.

podpis użytkownika

Chciałbym rozeznać się w sobie, póki nie będzie za późno.
Zgłoś
paczek1262 2012-06-01, 17:42
soadfan napisał/a:

Nie wiem o czym on mówi... Przecież w Polsce za bycie czarnym, nie tak ubrany, czy w ogóle innym, można dostać wp🤬l abo melę na pysk.
Jest od c🤬ja rasistów i oszołomów, a teraz nagle się wszyscy czują urażeni, że ktoś to powiedział.

jak w każdym kraju, ziomek, jak w każdym kraju

podpis użytkownika

Świadomy sen
Zgłoś
Konto usunięte 2012-06-01, 18:02
Cluby... Hm.. Prawda jest taka (Chodze)

Chodza tam rozni ludzie, ale kolesi typu 'dress' ochrona wyp🤬ala na zbity pysk na starcie Jest porzadek, spokoj, gdy zaczyna byc glosno, czy powstaje jakies spiecie, ochrona wywala delikwentow, i pozwala im zalatwic swoje sprawy poza budynkiem Niestety, trzeba przemycac alkohol... piwo moze kosztowac nawet 7zl...
Zgłoś
Konto usunięte 2012-06-01, 18:02
Obawiam się że to podstawka,bo tak naprawdę gdyby wszedł do pierwszej lepszej dzielnicy dostałby wp🤬l...
Zgłoś
Konto usunięte 2012-06-01, 18:08
K🤬a jakie parcie na szkło..
Zgłoś
Konto usunięte 2012-06-01, 18:48
on chyba nie zna Polski
Zgłoś
Bankai 2012-06-01, 19:24
Wiadomo ze Polska to najlepszy kraj, ale z bezpieczenstwem, to ja niewiem.
Gdy sie spotyka psy to nie wiadomo czy uciekac czy ich gonic

A co do Obamy, robia panike itd. tak mu sie powiedzialo albo niewiedzial ale z kad tez, w USA wiele mysla ze Hitler to jest bajka ktora sie straszy dzieci ...

podpis użytkownika

what has been seen cannot be unseen
Zgłoś
Konto usunięte 2012-06-01, 19:28 1
Gdyby tylko tacy obcokrajowcy się tu osiedlali
Zgłoś
Konto usunięte 2012-06-01, 20:20
Murzyn na Prezydenta!!!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie