👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Miód na moje oczy.
Nie potrafisz docenić czegokolwiek tylko popisy i takie tam to masz. A wystarczyło jechać przepisowo, grzecznie chodzić do pracy i jeść śniadanie. To proszę masz „twardzielu”

Nie potrafisz docenić czegokolwiek tylko popisy i takie tam to masz. A wystarczyło jechać przepisowo, grzecznie chodzić do pracy i jeść śniadanie. To proszę masz „twardzielu”
pitnixiki napisał/a:
Miód na moje oczy.
Nie zesraj się, to nie koniec świata, a ty wracaj do pracy, przepisów i śniadania.
McSadol napisał/a:
Amerykański król szos ..
Mam dla ciebie zła wiadomość- a właściwie dwie.
Pierwsza: to niej jest krół szos- to jest samochód do wyścigów na 1/4 mili. Tylne koło jest wielkości koła od Jelcza. Na tych gumach da się zrobić na normalnej drodze może ze 100km. Warstwa gumy jest tak cienka, jak twoja wiedza o samochodach, czyli bliska Ziobrze, a do tego tak miękka, jak twoja faja na codzień

Druga- nie miej do mnie pretensji o tą miekką faję- ja tylko cytuję twoją kobitę

No i nie wiem, jakim cudem to auto znalazło się na ulicy- może szczyl zwędził auto ojcu, może jakiś Janusz pomyślał, że nie takie cuda się ujeżdżało, a tu zonk

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie