👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Według mnie bardzo dydaktycznie podszedł do tematu. Po co te mandaty itp, powiedział, że mu dupko pępnie za kratami i git, German boy napewno zwolnił.

tranzystor napisał/a:
Chyba pomyliłeś szwabów z Rodakami.
Niby czemu? Znam ledwie paru Polakow, ktorzy w jakis tam sposob sympatyzuja z ameryka, a za to multum, ktorzy im cisna rowno. I za to multum niemcow, ktorzy sraja w gacie ze szczescia jak widza cos amerykanskiego, a polowa ich emerytow chce tam pojechac...
To samo z ruskami, nawet niemiecka wodke nazywaja po rosyjsku(bo wiedza, ze sami nie potrafia robic wodki), i sprzedaz od razu idzie w gore, a ruscy maja ich za mendy i staraja sie z nimi w ogole nie przebywac jesli nie jest to konieczne.

BrunerOvned napisał/a:
W gościach czeba umić sie zachować. Gliniarz pewnie nie wiedział, co to te Dżermany i nie do końca wiedział, czy nie jest obrażany
![]()
pay attention - pan władza wspomniał, że to nie autobahn więc chyba wie co to dżermany...

PanMarian napisał/a:
HAHAHAAHAHAHAHA, zgasil Hansa, moze sie naucza, ze amerykanie ich tak nie kochaja jak oni ich : D
A co do kontoli drogowych z niemcami
Znajomosc niemieckiego na poziomie "Fuehrer" i "Haende hoch" wymagana, alenie wiecej : D
(Fuehrerschein(Fyrerszajn) to prawo jazdy)
Marianie, dokonałeś niemożliwego. Poryczałem się ze śmiechu.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie