👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nasz by nie popuścił...papierek z dowodu rejestracyjnego musi wypaść obcokrajowcowi. Nie ma że boli.

W gościach czeba umić sie zachować. Gliniarz pewnie nie wiedział, co to te Dżermany i nie do końca wiedział, czy nie jest obrażany

Tacy wredni gliniarze mogą być skuteczniejsi niż wysokie mandaty

HAHAHAAHAHAHAHA, zgasil Hansa, moze sie naucza, ze amerykanie ich tak nie kochaja jak oni ich : D
A co do kontoli drogowych z niemcami
Znajomosc niemieckiego na poziomie "Fuehrer" i "Haende hoch" wymagana, alenie wiecej : D
(Fuehrerschein(Fyrerszajn) to prawo jazdy)
A co do kontoli drogowych z niemcami
Znajomosc niemieckiego na poziomie "Fuehrer" i "Haende hoch" wymagana, alenie wiecej : D
(Fuehrerschein(Fyrerszajn) to prawo jazdy)

Dobrze gadał, respekt przed władzą musi być. Policjant musi pokazywać że to on rządzi, bo inaczej policja byłaby nieskuteczna.

szwab, szwabem, ale tez pi***olicie. Jakos nie wierze, zebyscie wszyscy jechali zgodnie z predkoscia zwlaszcza na autostradzie.
Co do policjanta to tak jak autor powiedzial - byc moze stracil dziadka
. Teren wyglada na cieply i suchy wiec moze Texas. Rownie dobrze moze miec dosc Meksykanow i przez to byc moze wszystkich imigrantow/turystow.
Co do policjanta to tak jak autor powiedzial - byc moze stracil dziadka

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie