📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:20

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
parlament europejski juz pisze rezolucje do nich w sprawie zasmiecania planety
Aż dziw, że jakieś odłamki, czy chociażby nawet kamienie nie dolatują do gapiów
Taki sposób świętowania 4 lipca (dzień niepodległości) maja mieszkańcy Alaski, jako że na ich terenie słońce zachodzi ok 23.30 to po prostu jest za jasno żeby puszczać fajerwerki jak w reszcie kraju. Więc zarzucają samochody z urwiska. Samochody maja wciśnięty pedal gazu a tor jazdy stabilizuje "system szyn" chociaż czasem wypadają z toru i spadają w niekontrolowany sposób

Wszystkie samochody z importu. Amerykańskie zawsze wybuchają po czymś takim. Oglądałem mnóstwo filmów z USA, to wiem.
pazuzu napisał/a:
Taki sposób świętowania 4 lipca (dzień niepodległości) maja mieszkańcy Alaski, jako że na ich terenie słońce zachodzi ok 23.30 to po prostu jest za jasno żeby puszczać fajerwerki jak w reszcie kraju. Więc zarzucają samochody z urwiska. Samochody maja wciśnięty pedal gazu a tor jazdy stabilizuje "system szyn" chociaż czasem wypadają z toru i spadają w niekontrolowany sposób
Są ciągane za pasy po szynach.
Sorry
Źle napisałem
Faktycznie większość jedzie o własnych siłach

JamPawel napisał/a:
Wszystkie samochody z importu. Amerykańskie zawsze wybuchają po czymś takim. Oglądałem mnóstwo filmów z USA, to wiem.
No bo jak swoich nie umieją zrobić?
Wadolek napisał/a:
Są ciągane za pasy po szynach.
Sorry
Źle napisałem
Faktycznie większość jedzie o własnych siłach
kiere związują pasem aby sie nie ruszała. Gaz zaparty deską i tylko jakąs linką wrzucają skrzynie biegów na D aby pojechał. To automaty wiec można je puscic same
zabawa fajna, ale ciekawe czy ktoryś pasy zapiął, albo chociaż kask założył.
trochę to nieodpowiedzialne, wg mnie.
trochę to nieodpowiedzialne, wg mnie.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie