📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:15
🔥
Podróż w III klasie
- teraz popularne
parlament europejski juz pisze rezolucje do nich w sprawie zasmiecania planety
Aż dziw, że jakieś odłamki, czy chociażby nawet kamienie nie dolatują do gapiów
Taki sposób świętowania 4 lipca (dzień niepodległości) maja mieszkańcy Alaski, jako że na ich terenie słońce zachodzi ok 23.30 to po prostu jest za jasno żeby puszczać fajerwerki jak w reszcie kraju. Więc zarzucają samochody z urwiska. Samochody maja wciśnięty pedal gazu a tor jazdy stabilizuje "system szyn" chociaż czasem wypadają z toru i spadają w niekontrolowany sposób
Wszystkie samochody z importu. Amerykańskie zawsze wybuchają po czymś takim. Oglądałem mnóstwo filmów z USA, to wiem.
pazuzu napisał/a:
Taki sposób świętowania 4 lipca (dzień niepodległości) maja mieszkańcy Alaski, jako że na ich terenie słońce zachodzi ok 23.30 to po prostu jest za jasno żeby puszczać fajerwerki jak w reszcie kraju. Więc zarzucają samochody z urwiska. Samochody maja wciśnięty pedal gazu a tor jazdy stabilizuje "system szyn" chociaż czasem wypadają z toru i spadają w niekontrolowany sposób
Są ciągane za pasy po szynach.
Sorry
Źle napisałem
Faktycznie większość jedzie o własnych siłach
JamPawel napisał/a:
Wszystkie samochody z importu. Amerykańskie zawsze wybuchają po czymś takim. Oglądałem mnóstwo filmów z USA, to wiem.
No bo jak swoich nie umieją zrobić?
Wadolek napisał/a:
Są ciągane za pasy po szynach.
Sorry
Źle napisałem
Faktycznie większość jedzie o własnych siłach
kiere związują pasem aby sie nie ruszała. Gaz zaparty deską i tylko jakąs linką wrzucają skrzynie biegów na D aby pojechał. To automaty wiec można je puscic same
zabawa fajna, ale ciekawe czy ktoryś pasy zapiął, albo chociaż kask założył.
trochę to nieodpowiedzialne, wg mnie.
trochę to nieodpowiedzialne, wg mnie.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie