Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 10:48
Amerykański żołnierz uratował Polaka
konto usunięte • 2013-09-18, 14:28
Podczas ataku talibów na baze Gahzni w Afganistanie - o którym mam nadzieje wszyscy wiedzą - wydarzyło się coś co raczej nie wszyscy, a przynajmniej większość nie wie

A mianowicie Amerykański żołnierz przykrył ciałem Polaka podczas gdy talib z ładunkiem wybuchowym umieszczonym w kamizelce zbliżył się na zbyt niebezpieczną odległość.
C🤬ty z imieniem allaha na ustach odpalił ładunek, który zabił Amerykanina osłaniającego naszego piechura, któremu to się na szczęście nic nie stało
Jak sam przyznaje, gdyby nie anglojęzyczny kolega, sam wąchałby już kwiatki od spodu

Amerykanin był w stopniu Sierżanta Sztabowego a na imie mu było Michael Ollis

Z mojej strony ogromny szacunek dla Ollisa
Ciekaw tylko czy media wspomną coś o tym

Tutaj link do stronki skąd wziąłem info
rp.pl/artykul/1049296.html.Ujl_oz1xW5M.twitter

Przepraszam, że zdjęcie jest tak małe ale innego nie było I z góry przepraszam za jakiekolwiek błędy
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
cys23 2013-09-18, 14:46 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Bugini 2013-09-18, 14:55 305
@up co ci nie pasi?
Zgłoś
kapral 2013-09-18, 15:00 47
poświęcił swoje marne, hamburgerskie życie dla ratowania rasy Panów.
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-18, 15:06 9
Cytat:

Amerykański żołnierz uratował Polaka

juz mysłąlem że załatwił wize
poczekajmy aż Maxiu powie jak jest
Zgłoś
necrofallus8 2013-09-18, 15:20 20
Miał już dosyć picia wódki z polakami i wolał zginąć niż żyć na ciągłym kacu.
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-18, 15:21 2
Wszystko pięknie, ale kto w chwili, gdy słyszy "allah coś tam" od śmierdziela z detonatorem myśli o ratowaniu czegokolwiek, poza własną dupą? Zasłonił Polaka własnym ciałem, jak prezydenta.. Pięknie, ale po co?
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-18, 15:25 1
Nihilista napisał/a:

Wszystko pięknie, ale kto w chwili, gdy słyszy "allah coś tam" od śmierdziela z detonatorem myśli o ratowaniu czegokolwiek, poza własną dupą? Zasłonił Polaka własnym ciałem, jak prezydenta.. Pięknie, ale po co?

Może miał coś na sumieniu i czuł taką potrzebę?
Mógł być też głęboko wierzący i poczuwał, że to jego obowiązek
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-18, 15:26
po jajco
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-18, 15:29 83
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-18, 15:30 1
kapral napisał/a:

damian955 napisał/a:

poświęcił swoje marne, hamburgerskie życie dla ratowania rasy Panów.

Zgłoś
jankol 2013-09-18, 15:38 52
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-18, 15:42 8
Dzięki takim ludziom, powraca wiara w ludzi. Cześć i chwała Bohaterom !
Zgłoś
konto usunięte 2013-09-18, 15:51 3
Rzygac mi sie chce jak widze komentarze w stylu "chwala bohatera". Dal sie glupio zabic, nie bohater a idiota.
Zgłoś
Hirnias 2013-09-18, 15:53 2
mon.gov.pl/aktualnosci/artykul/najnowsze/2013-09-18-polskie-odznaczeni...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem