u nas swego czasu, dzięki walizeczce, były nawet szroty zwane Aro
Ty mówisz o furach, a najciekawsze jest do 15 sek.
podpis użytkownika
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ci to się dopiero muszą wk🤬iać, widząc to na co są wydawane ich pieniądze, bo nie ma tańszych aut które zrobią to samo.
Jak u mnie na osi, drzwi do piwnic się roz🤬bują, nie ma gdzie auta zaparkować, te poschnięte drzewa stwarzają stan zagrożenia... ale trzeba schody na klatce wykładziną obić.
Jak u mnie na osi, drzwi do piwnic się roz🤬bują, nie ma gdzie auta zaparkować, te poschnięte drzewa stwarzają stan zagrożenia... ale trzeba schody na klatce wykładziną obić.
podpis użytkownika
katana wa bushi no tamashi
Przy wyprzedzaniu się wp🤬lić w radiowóz
Za to powinna być nagroda:P
"Marki doć"

"Marki doć"

Phi, niby takie amerykańskie, a jak dobrze puknąć to gną się jak nasze.
I co? Zajebiscie wygladajace amerykanskie auto z mega wyj🤬ym zderzakiem do taranowania przeszkod wyglada po wypadku gorzej niz 25 letnie audi 80. Przerost formy nad trescia jak dla mnie.
Panie a komu to potrzebne ... Straż Miejska jest zbędnym wydatkiem dla miasta, nie mają żadnych praw poza wystawianiem mandatów więc po co to utrzymywać. U mnie w mieście (powiatowym) zlikwidowano straż miejską bo się tylko pałętali po ulicach bez wyższego celu i spokój jest w mieście taki sam jak za czasów ich bytowania.
Oni tam Skodami nie powinni jeździć...??
podpis użytkownika
Znasz Starego Mordziatego, też ma melinę, tylko droższą...

kazdy zdrowy Europejczyk wie, ze amerykanskie auta sa c🤬jowe w porownaniu z europejskimi czy japonskimi.