👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
0:12 Kulfon, Kulfon, co z ciebie wyrośnie?!
Martwię się już od tygodnia:)
Martwię się już od tygodnia:)

Rems napisał/a:
ja bym to nazwał zlot prawiczków fapowców
i nie pojechałeś tam? Byś sobie fap fap porobił z chłopakami, jako 100% prawiczek

a tak poważnie, fajnie że kolesie mają jakąś pasje, która ich łączy. Potrafią się spotkać i dzielić wspólnym hobby.

są ludzie ktorzy z commodor i amig "grają" na żywo tu jeden z nich :

Pamiętam te cudeńka
Ile to czasu się spędzało przy tym, popijając oranżadę ze szklanej butelki
To były te wspaniałe lata 90te... zwłaszcza, jak pod ręką miało się takie klasyki:
Lotus
North&South
Prehistorik
Hugo
i naturalnie
:

Lotus
North&South
Prehistorik
Hugo
i naturalnie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie