👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:13
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Dalej niech idioci popieraja partie ktore daja pozwolenie mediom na promowanie poprawnosci politycznej...
Największy problem tolerancji na świecie jest taki że to my(większość) mamy tolerować mniejszość a nie ona nas
Problemem jest to że za dużo tego wpuścili. Jest pewna granica asymilacji, jeśli ją przekroczymy to następuje przesycenie asymilacyjne, zaczynają się wydzielać grupy, które nie chcą się zasymilować z miejscową ludnością. Kiedy następuje przekroczenie tego progu powinno się zamknąć dopływ nowych imigrantów, a w skrajnych sytuacjach nawet deportować nadmiar. Ale tego się nie robi, bo w państwach opiekuńczych musi być stały dopływ imigrantów, siły roboczej, czy jak kto woli niewolników, żeby pracować na "dobra socjalizmu". Sytuacja podobna jak w starożytnym Rzymie. Historia lubi się powtarzać, prawda?

Najgorsze jest to, że ponad 90% społeczeństwa jest przeciw budowania meczetów w kraju a jednak są one bodowane! Dlaczego? Bo ktoś dostaje z brudnych krajów grubą kasę i budowa idzie na lewo.
TAKIE CZASY PANIE.
TAKIE CZASY PANIE.

Krematoria w Oświęcimiu jeszcze sprawne i gotowe na transporty z całej Europy.
he he
he he
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie