Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Anders Breivik czeka na PS3.
g................m • 2014-02-14, 22:39
Taki oto nagłowek przywitał mnie na interii. Całkiem humorystyczny

Cytat:

Wśród jego żądań jest też zamienienie konsoli gier wideo Playstation 2 na nowszy model - PS3, koniecznie z dostępem "do gier dla dorosłych, które sam wybiorę" - pisze.

"Inni więźniowie mają dostęp do gier dla dorosłych, podczas gdy ja mogę grać tylko w mniej interesujące gry dla dzieci, na przykład ‘Rainman Revolution’, która jest grą dla trzylatków" - pisze 35-letni skazaniec.

Zgłoś
MichaU 2014-02-14, 22:42 20
galanonim napisał/a:

"Inni więźniowie mają dostęp do gier dla dorosłych, podczas gdy ja mogę grać tylko w mniej interesujące gry dla dzieci, na przykład ‘Rainman Revolution’, która jest grą dla trzylatków" - pisze 35-letni skazaniec.

Rayman a nie Rainman. Poza tym Rayman jest zajebisty a lamusy dupa cicho

podpis użytkownika

Zgłoś
b................y 2014-02-14, 22:43 126
on miał quake na żywo. Powinno mu wystarczyć
Swoją drogą dobry trol z niego
Zgłoś
Websterthe1 2014-02-14, 22:50 9
Niedlugo zażyczy sobie ładniejszej dz🤬ki. Bo w Norwegi raz na miesiac wiezien moze sobie zamowic.

podpis użytkownika

Nożem zwierza! Ciach po gardle! Tryska krew!
Zgłoś
zonk 2014-02-14, 23:06 13
No i prawidłowo. Powinien PS4 zamówić jak już, a co.
Zgłoś
lakeroll 2014-02-14, 23:20 11
powinni mu dać Pokojową Nagrodę Nobla, postawić pomnik i zapisać w podręcznikach jako bohatera ziemi/świata
Zgłoś
crystaldragon 2014-02-14, 23:22 13
Piękno socjalizmu, przez wzgląd na "postępowość" tej idei nie wolno zaniedbywać więźnia który ma lepiej niż nie jeden polak. Biedny seryjny morderca, te 70 dorosłych i dzieci które zabił nie powinny decydować o takich torturach jak stara gra ze starą konsolą. Tylko prawdziwy sadysta dałby mu psx do zabawy. Swoją drogą nieźle strollował i osmieszył rząd i prawo w Norwegii.
Zgłoś
markop4321 2014-02-14, 23:27 4
Mógł zawołać od razu o PS4
Zgłoś
R................L 2014-02-15, 0:21 46
Breivik zabił 77 osób spędzi 21 lat w hotelu z tv, swietlicą, darmowym żarciem i komfortowych warunkach.

Doskonały przykład tego że, lewactwo ośmiesza sie samo.
Zgłoś
j................x 2014-02-15, 1:16 21
dadzą mu gta V to sobie poćwiczy, specjalnie dla niego zrobią Utøya DLC
Zgłoś
N................m 2014-02-15, 1:28 41
Czytałem fajny komentarz pod tym artykułem, nie pamiętam treści ale chodziło w nim mniej więcej o to, że breivik tym zachowaniem pokazuje jak te lewacki świat jest żałosny. Wyj🤬 77 ludzi w p🤬du za falę islamu w skandynawskich krajach i politykę promultikulti a on siedzi w mini hotelu gdzie moze sobie grać w gry! czaicie to?! moim zdaniem on by chciał zginąć ale przez to, że to wszystko jest lewackie gdzie każdy na słowo "kara śmierci" sra w gacie przez uszy on może żądać i tak to dostaje! W chinach,usa itp już by dawno dostał kulke ale w europie dostaje masaż,siłownie,grę i pensję 40 euro tygodniowo lub miesięcznie!

Przecież to jest paranoja!

Ten komentarz otworzył mi oczy i rzeczywiście analizując jego zachowanie dobitnie widac, że on ośmiesza lewackie rządy! k🤬a ten człowiek jest genialny! szatan w czystej postaci szach mat lewackieateuszofapowicze!
Zgłoś
Dildowagins 2014-02-15, 1:32 2
Chyba... seryjny a nie "masowy".

podpis użytkownika

jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
Zgłoś
mYOUsick 2014-02-15, 3:09 20
@Libertinus zobacz znaczenie słowa seryjny, Breivik nie robił tego regularnie tylko raz wystartował i wystrzelał sporą liczbę ludzi co czyni go masowym mordercą nie seryjnym.

podpis użytkownika

Isn't one nail without dirt under it,
Isn't any white cotton panties that aren't soaked and stained red...
Zgłoś
j................x 2014-02-15, 4:11 2
@up nie zmuszaj go do używania zasad przecież do socjalizm
Zgłoś
Z................r 2014-02-15, 8:34
To on przeszedł CS'a ?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie