👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
31 minut temu
🔥
Nic lepszego już dziś nie zobaczysz
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

WonskiSKIL napisał/a:
Przynajmniej ten pedalski sport byłby ciekawszy .
Gratuluje wyświechtanego komentarza. Takie rzeczy przeważnie piszą cioty, którym zawsze brakowało koordynacji i talentu, zeby grać nawet na wfie, pewnie cię gnębili z tego powodu i teraz wylewasz żale.
BTW, przed znakami interpunkcyjnymi nie wstawia się spacji kretynie.

jak będzie miał 45 lat i 40kg nadwagi, to podstawią go "naszemu" kaukaskiemu mistrzowi, by ten dalej mógł cieszyć się z tytułu niepokonanego króla swojego podwóra w śmiechu wartej formule KSW ... a wszyscy będą się spuszczać jak to znakomity polski niepokonany wojownik pokonał legendę UFC. Buhahaha ...

"to nie marzę o niczym innym niż tego ociekającego testosteronem kolesia zobaczyć u siebie w klubie na treningu"
każdy ma jakieś marzenia, dla jednego to dwie japońskie bliźniaczki pod prysznicem a dla drugiego.... jak wyżej
każdy ma jakieś marzenia, dla jednego to dwie japońskie bliźniaczki pod prysznicem a dla drugiego.... jak wyżej

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie