Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:09
Andrej Dupa
GifMajster • 2020-04-12, 20:09
Wchodzi Duda do wykwintnej restauracji i mówi:
- Dobry wieczór, rezerwowałem u państwa stolik.
- Dobry wieczór - odpowiada recepcjonista. - Pańska godność?
- Nie mam.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dziubek077 2020-04-12, 23:37 1
Może by tak zakaz wrzutek politycznych?
Zgłoś
freaky 2020-04-12, 23:51 2
dziubek077 napisał/a:

Może by tak zakaz wrzutek politycznych?

I publicznych zgromadzeń
Zgłoś
konto usunięte 2020-04-13, 0:01 7
I cyk, kolejne kilkaset osób zmęczonych trollowaniem, na złość totalsom zagłosuje na PiS...
Zgłoś
m1t 2020-04-13, 0:29
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Miles87 2020-04-13, 0:35 1
Piękny kawał oczywiście w formie kiedy pojawia się pierdoła z pisu
Zgłoś
fieryangel 2020-04-13, 0:43 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
jajvwko 2020-04-13, 0:59 7
Jak słyszę po tylu latach rządów PiS "a za peło" to od razu wiem, że mam do czynienia z debilem....
Mój kraj, takie tępy...
Zgłoś
Joixazi 2020-04-13, 2:22 1
HAL9000/2 napisał/a:

Wchodzi Tusk do wykwintnej restauracji i mówi:
- Nie mam.
też śmiesznie...

widac ze debil jakies ...
Zgłoś
McQurwa 2020-04-13, 7:15
@darex99

a nie, sorry! Ty z Bydgoskiego ratusza

Zgłoś
mr.moose 2020-04-13, 9:56 1
Oho wyznawcy pislamu i polszewizmu robia sobie igrzyska xD gdzie moj popkorn
Zgłoś
castagir 2020-04-13, 10:00 9
Wasza kłótnia toczy się o to, które gówno mniej śmierdzi i jest smaczniejsze.
Prawda jest taka, że od dwudziestolecia międzywojennego nie mieliśmy żadnego normalnego rządu.
Mieliśmy przez kilka sekund rząd Olszewskiego, który był jedyną szansą na to by wprowadzić nasz kraj na drogę normalności.
Niestety Wasi idole to jedna wielka szajka, począwszy od Wałęsy po Dudę(vel giermek Kaczyńskiego), rozprawiła się z nim zanim cokolwiek mogli zrobić, bo wiedzieli że ten rząd był dla nich największym zagrożeniem. Teraz w myśl zasady "dziel i rządź" dorabia się na was i urabia wam berety propagandą.
Kłóćcie się dalej o to kto jest większym złodziejem i obrzucajcie się swoim gównem. Polska to żałosny kraj.
Zgłoś
Archeolog 2020-04-13, 10:50 4
Zgłoś
andrzejrobert75 2020-04-13, 10:58 1
castagir napisał/a:

Wasza kłótnia toczy się o to, które gówno mniej śmierdzi i jest smaczniejsze.
Prawda jest taka, że od dwudziestolecia międzywojennego nie mieliśmy żadnego normalnego rządu.
Mieliśmy przez kilka sekund rząd Olszewskiego, który był jedyną szansą na to by wprowadzić nasz kraj na drogę normalności.
Niestety Wasi idole to jedna wielka szajka, począwszy od Wałęsy po Dudę(vel giermek Kaczyńskiego), rozprawiła się z nim zanim cokolwiek mogli zrobić, bo wiedzieli że ten rząd był dla nich największym zagrożeniem. Teraz w myśl zasady "dziel i rządź" dorabia się na was i urabia wam berety propagandą.
Kłóćcie się dalej o to kto jest większym złodziejem i obrzucajcie się swoim gównem. Polska to żałosny kraj.

Brawo,
Zgłoś
mlekozklasa 2020-04-13, 11:22 3
HAL9000/2 napisał/a: napisał/a:

Wchodzi Tusk do wykwintnej restauracji i mówi:
- Nie mam.
też śmiesznie...

Po ilości piw, widać wysyp beneficjentów 500+
Zgłoś
zwierzak30 2020-04-13, 11:42 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem